Michal8 Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 No tak ale na normalne strzelanki w lesie czy gdzies tam to mnie wpuszczą tak? Do budynków max 400fps? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Do budynków max 400fps? 350, w niektórych środowiskach mniej. Quote Link to post Share on other sites
Michal8 Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Ok muszę wybrać spośród tych replik CM.039C full metal CM CM0003 - black CM.040D CM.040C Zależy mi żeby replika były wytrzymała,dobrze strzelała itp. Proszę krótki opis dlaczego własnie ta replike czy inną. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Gray Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Hmm może trochę pomogę.Żadnego z nich nie posiadam i nie powiem co lepiej strzela ale wnioskując po opiniach: AK Cymy są niezawodne a gietka(zobacz sam): http://wmasg.pl/pl/news/show/102656 Wg. mnie wybieraj między mobilnością G36 a AK czyli hmm dostępnością cześci, magów itp. Quote Link to post Share on other sites
Bardos Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Od razu wykreśl z listy CM.039C. Quote Link to post Share on other sites
Michal8 Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Ok to już wiem no te G36 Cymy 0003 jest fajne. Tylko trzeba odrazu wymienić dystanser bo w stocku jest krzywy:P A co byście polecili wymienić,kupić do tej G36 0003 Cymy? Oczywiście zmiana baterii. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Jak cię stać, to lufę precyzyjną, tylko nie syf w stylu SRC. Obstawiałbym Prometheusa i KM Heada jako opcję droższą oraz Guardera 6,02mm jako opcję tańszą. Z lufami systemy, które zaraz ktoś poleci, mam średnie doświadczenia. Do tego oczywiście dobra gumka HU - przeźroczysta Systema, przeźroczysty Guarder, zielona G&G (tą ostatnią szczególnie polecam). Jeżeli uważasz, że tak Ci będzie wygodniej, pomyśł na pionową rączką montowaną na przednią szynę RIS (zależnie od upodobań i postury, może sporo zwiększyć możliwości manewrowania repliką, ale może też przeszkadzać, jak mi). Kolejnym zakupem może być kolimator i szybka go osłaniająca itp itd. A później ani się obejrzysz, a będziesz musiał przypakować, żeby utrzymać oszpejowaną replikę :icon_eek2: Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Lao chodziło Ci chyba o Gumke HU czarna , a nie przeźroczysta systema. Na początek jeszcze wartko kupić dobrą ładowarkę. Pamiętaj, że jak będziesz tuningował replikę to najlepiej daj jakiemuś dobremu serwisantowi, potrafią naprawdę wyczyniać cuda z replikami. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Prawda, przepraszam, chodziło o czarną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts