chrislacorunna Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Mam taki problem, a mianowicie polega on na skupieniu strzałów w mojej m14 cymy. Koledzy mają karabiny o znacznie krótszych lufach i bez precek ( podobno precka jest w stocku cm.032 ), a i tak ich skupienie jest lepsze. poza tym trudno jest mi trafić tak w okolice 40 - 50m w sylwetke człowieka, nie wiem, może komora hopa jest przekręcona ( czasem kulki też skręcają, aczkolwiek nie do góry). Ktos może miał tak/wie czego to może być wina? Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Spróbuj wyczyścić lufę I GUMKĘ HOP UP. U mnie to pomogło. Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Wyreguluj hop up, wyczyść lufę, sprawdź ogólnie spasowanie. A i z tego co wiem to cm 0.32 miała preckę jedynie w starszych wersjach. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts