Myszur Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 KLICK Mam okazję cenową do zakupu tej repliki - przerobionej i używanej. Co o niej powiecie? Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Nie opłaca się od AGM. Najlepiej w tej cenie jak musi być m4/m16 to P&J, ale nie wiem czy gdzies dostaniesz. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Ghost, przestać pisać o tych P&J, bo tylko można używki dostać, a i tak ciężko. Agm nie jest za dobrą firmą, nawet jeśli możesz okazyjnie kupić. Przede wszystkim jeśli to jest używka sprawdź Gearbox, czy nie jest zjechany. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Ghost, przestać pisać o tych P&J, bo tylko można używki dostać, a i tak ciężko. Agm nie jest za dobrą firmą, nawet jeśli możesz okazyjnie kupić. Przede wszystkim jeśli to jest używka sprawdź Gearbox, czy nie jest zjechany. DipZip ciebie powinni zbanować. Nic nowego nie wnosisz do tematu. Polecasz używki amatorowi i każesz mu rozkładać gb? Człowieku, ogarnij się, początkujący ma nikłe szanse na ocene gb, jeśli go da rade otworzyć. I nie przestane pisać o P&J bo sam mam i dobrze się sprawuje, natomiast ty tylko się powtarzasz po mnie aby nabić postów. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 A to mnie najbardziej zastanawia .. http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/bi-3681_full_metal_boyi-2635.html Boyi z body od P&J ? Quote Link to post Share on other sites
Olek96 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Ale co za sens polecać PJty, skoro nie można ich kupić? No chyba, że Krakman nie napisał na stronie, że ich Boyi są już przerobione. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 (edited) DipZip ciebie powinni zbanować. Nic nowego nie wnosisz do tematu. Polecasz używki amatorowi i każesz mu rozkładać gb? Człowieku, ogarnij się, początkujący ma nikłe szanse na ocene gb, jeśli go da rade otworzyć. I nie przestane pisać o P&J bo sam mam i dobrze się sprawuje, natomiast ty tylko się powtarzasz po mnie aby nabić postów. A po co mi do szczęścia posty? To jest tylko cyfra przy nicku, nie jakiś hołd. Nie chodzi mi żeby sam otwierał, tylko poprosił sprzedającego o pokazanie. Ciężko się domyślić? Co do tematu, jeśli jest dobrze "przerobiona", czyli fajny tuning ma to można się zastanowić. PS Ghost10 nie pisał nic o banowaniu... Widzę, że wieku nastu lat ciężko przychodzi czytanie ze zrozumieniem. Edited March 29, 2011 by Didizip Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts