rmarduk Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Zobaczyłem na internecie taki krótki artykuł o jakiejś snajperce AS50. Artykuł tutaj: Karabin wyborowy as50 Jak to zobaczyłem to aż się zauroczyłem, to wygląda jak dzieło sztuki. Problem polega na tym że nigdzie nie mogę znaleźć ile ona kosztuje ? Przeszukałem cały internet i nigdzie nie ma takiej informacji. Widzieliście może gdzieś cennik albo jakąś informację która jest wiarygodna ? Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Uwierz DROGI jest ... Przypuszczam że coś koło 60 000 USD za karabin bez optyki . Ale mogę się mylić , jeśli tak to niech ktoś poprawi mnie :) Quote Link to post Share on other sites
nocone Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 (edited) moim zdaniem trochę żeś pojechał z tą ceną :) To nie Westley Richards :P Jeśli AWM w .300win magnum kosztuje $6000 to nie przesadzałbym z ceną tego AS50 - w kwietniu mają być nowe ceny się zobaczy Edyta: .50 BMG stoi $13000 - więc to nie powinno być droższe niźli dwa razy tyle Edited March 30, 2011 by nocone Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Zobaczyłem na internecie taki krótki artykuł o jakiejś snajperce AS50. Artykuł tutajZamknij tą stronę i nigdy więcej do niej nie wracaj. Poziom bzdur, które tam napisano jest niesamowity. Problem polega na tym że nigdzie nie mogę znaleźć ile ona kosztuje?Około 17 tysięcy dolarów. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Zobaczyłem na internecie taki krótki artykuł o jakiejś snajperce AS50. Artykuł tutaj: Karabin wyborowy as50 Jak to zobaczyłem to aż się zauroczyłem, to wygląda jak dzieło sztuki. Problem polega na tym że nigdzie nie mogę znaleźć ile ona kosztuje ? Przeszukałem cały internet i nigdzie nie ma takiej informacji. Widzieliście może gdzieś cennik albo jakąś informację która jest wiarygodna ? I z tego powodu zadajesz to samo pytanie na każdym forum?? Btw masz piracki internet jeśli nie potrafisz sam wyszukać ceny. :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts