69BocheN69 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Witam mam problem z repliką (zabawką) "MP5 A5 CM 0,23" Mam tą replikę już z 3 tygodnie i nie zamierzam jej zostawić w takim stanie :] A sprawa jest taka że gdy strzelam to strzela normalnie jak powinna (zasięg,moc) ,ale prawie zawsze co naciskam spust to nie łapie :/ Raz na jakiś czas wystrzelę kulkę, a po tym strzale przeważnie już następnej nie wystrzelę :/ gdy strzelam ogniem ciągłym i trzymam spust kulki lecą jak powinny, ale jak przestanę strzelać i ponownie nacisnę , to karabinek nie strzela :/ dopiero po kilku naciśnięciach spustu udaje się wystrzelić kulki :/ Możliwe że jest to wina przełącznika albo silniczka lub akumulatora :[ jeżeli coś trzeba wymienić to wymienię. Proszę o pomoc i dziękuję :] Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Wyrzuć to nie ma sensu się z tym bawić Quote Link to post Share on other sites
69BocheN69 Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 Wyrzuć to nie ma sensu się z tym bawić Dopiero zaczynam zabawę... ciekawe od czego Ty zaczynałeś :D Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Dopiero zaczynam zabawę... ciekawe od czego Ty zaczynałeś :D Pewnie jak większość z olejem w głowie z shotgunem. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Bochen, nie wymienisz nic bo zapłacisz więcej niz ta replika jest warta, nic nie będzie pasowało do tej zabawki. Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Dokładnie jak Ghost pisze plastik-fantastik. Nic z tego nie ulepisz. Quote Link to post Share on other sites
69BocheN69 Posted April 1, 2011 Author Report Share Posted April 1, 2011 Pewnie jak większość z olejem w głowie z shotgunem. "shotguna" już dawno miałem :] a to jest mój 1 elektryk (już naprawiony :D) Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 "shotguna" już dawno miałem :] a to jest mój 1 elektryk (już naprawiony :D) To ja już bym wolał przy pompce zostać, niż przy tej zabawce. Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Gratuluję wyboru. Milion razy było na forum, że pierwszy sensowny elektryk to cm.028. Bateria w tej replice jest do niczego - 200 (?) MaH na ogniwach NiCd daje radę przy najniższej półce samochodów RC, ale nie tutaj. Powieś to na ścianie, graj dalej shotgunem i poczekaj aż uzbierasz pieniądze na porządniejszego elektryka. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Ja także zacząłem od tej repliki i miałem to samo. Poczekaj chwile to Ci muszka odpadnie :happy: A tak w zasadzie to szybko zmieniaj replikę, o ile to można nazwać repliką :cool: Quote Link to post Share on other sites
Cortez 1 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 może uda mi się pomóc, też jestem z g - ka - mój gg 23674141 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts