mptorz Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Dzisiaj na strzelance wymienialiśmy się brońmi (był jeden pistolet a więc musiało być sprawiedliwe). Kolega miał moją broń podbiegłem do niego a on powiedział że kulka utkneła. No i ok wracam do domu biore wycior wkładam - przeszło bez oporu. Wkładam kulke strzelam i kulka nie wylatuje a broń charczy (wydaje głośny metalkiczny dźwięk) przechyliłem broń kulka wyleciała. Próbowałem strzelać na sucho i z kulkami a broń nie strzela tylko wydaje ten odgłos. Wydaje mi się że kulka nie utneła bo wycior idzie gładko (chyba). Blowback przestał chodzić. Mam ASR 104 firmy APS http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/asr104_full_metal_ebb_aps-2189.html Co się stało ? Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 To się stało, że coś się posrało. Wysyłaj broń na gwarancję. Stawiam na zębatki albo tłok. Quote Link to post Share on other sites
mptorz Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 już drugi raz reklamuje ;/ Oby mi się trzeci raz zepsuło to przynajmniej zwrócą pieniądze.... Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Jak się gówno kupuje to nie ma się co dziwić że to nie czekolada :icon_rolleyes: Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 A już 3 raz będziesz reklamował z tej samej przyczyny? Bo z tego co mi wiadomo to tylko w takim wypadku maja obowiązek zwrócić pieniądze lub wymienić produkt. Quote Link to post Share on other sites
Hubby Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 I pomyslec że poważnie zastanawiałem się nad zakupem APSa. Sądząc po tym co opisałeś to obstawiam zębatki lub tłok, ale to juz powiedziane zostało. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 wniosek, była zacinska a najcżesciej zacinka jest z powodu kwadratowych kulek i brudu w lufie. Gwarancja wtedy nie obowiązuje. Podziekuj twojemuu koledze bo jak zacieła sie replika, zapewne dusił na spust " bo moze sie odetka" i zjechał tłok. spoko, tłoki APS są tanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts