Bertis Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Cześć. Czy szkielet od gearboxa v2 classic army pasuje do gearboxa v2 long od classic army? Chodzi mi tutaj o moja SR'ke, ponieważ chce przeprowadzić tuning i najbardziej sie boje o szkielet zeby nie peknal :| Quote Link to post Share on other sites
ziolo129 Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Gb do gb nie wejdzie. Stockowy szkielet ca long ci sporo wytrzyma Quote Link to post Share on other sites
Bertis Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 A jesli peknie? Da rade kupic sam szkielet do takiego gearboxa? Czy bedzie trzeba kupic kompletny? Quote Link to post Share on other sites
Xyanek Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 W Polsce nie dostaniesz żadnego GB v.2 Long. W żadnych sklepach go niema. A stockowe CA nie są zbyt mocne. Quote Link to post Share on other sites
Rraptor Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 (edited) A stockowe CA nie są zbyt mocne. Znalazłem kilka opinii, użytkowników GB V2 Long od CA, sprzecznych z tą. Trzeba po prostu poszperać. Edited April 4, 2011 by Rraptor Quote Link to post Share on other sites
Xyanek Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 No dobrze, tylko że ja mówię o stockowych CA a nie o tych wzmocnionych. Sam mam wzmocniony od CA i daje radę na m160. 170 też dały radę, ale wolę mieć niewielki zapas wytrzymałości. Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Taaak wszystko ładnie pięknie tylko dlaczego nowy temat. Jest temat o tej replice i jej podobnych proszę tam czytać i zadawać pytania. Do tematu. Nie, te gearboxy nie są zamienne (w sensie szkieletów) można wymienić cały ale do zwykłej V2 trzeba inną dyszę dać, jednak Long jest lepszym rozwiązaniem. możesz go wzmocnić tak jak TUTAJ pokazano. Ten temat niebawem idzie do piachu, zatem spieszcie się z odpowiedziami... tak szybko znikają. Viper Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts