matich Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Witam, mam zamiar kupić sobie dobry mundur woodland. Niestety nie mam pojęcia jaki byłby dobry. Słyszałem że najlepiej kupić kontrakt, ale niestety taki nowy kosztuje około 250zł, a ja nie chciałbym wydawać zbyt dużo pieniędzy. (jeśli można kupić taniej to gdzie???) Wyszukałem na allegro coś takiego bluza woodland spodnie woodland , tylko nie wiem czy warto w ogóle taki mundur kupować??? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?string=komplet+woodland&category=19507&order=t Komplety oryginalne w niskiej cenie. Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Oryginalny komplet wyjdzie niewiele drożej, a jakoś będzie znacznie lepsza. Lepiej dołóż trochę pieniędzy i ciesz się mundurem przez lata. Quote Link to post Share on other sites
matich Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 (edited) No dobra... Pewnie macie rację :wink: W końcu oryginał to oryginał. dzięki za odpowiedź. Edited April 4, 2011 by matich Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Poza tym szukaj używek. Za komplet koło 150zł. A wyglądają jak nowe niektóre. :) Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 (edited) za spodnie i obszytą w pełni bluzę ,rzecz jasna kontrakt , zapłaciłem 130 pln z wysyłkami. Bluza obszyta naprawdę rzadkimi naszywkami :) wystarczy poszukać , mi już komplecik ten służy 2,5 roku a jest z 1997r. Do tego za 60 pln dorwałem NYCO Twill'e z 1982r... oto przykład tak jak już off topuję :P p.s. lewe łuczki doszyte przeze mnie , pierwotnie było tam cudeńko ze 101st Abn Edited April 4, 2011 by mg34 Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Chociażby u nas w komisie: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/115943 Zależy od rozmiaru. Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Żeby kupować podróby woodlanda to naprawdę trzeba być sprytnym. Wchodzisz na http://sklep.fort.send.pl/ i masz tam za 130 zł komplet kontraktowy. Rozmiary masz praktycznie wszystkie. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) Można i kupić za 50 jak się dobrze poszuka i poczeka. Ostatnio było sporo spodni, w stanie bdb, za 39zł, a te z reguły zawsze są droższe. Bluzy często za 25zł można kupić w naprawdę dobrym stanie. Oczywiście do cen należy doliczyć koszty wysyłki. Edited April 5, 2011 by Johann Quote Link to post Share on other sites
majkelxb105 Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Witam, mam nadzieje, że nie urażę nikogo podpięciem się pod temat. Ja trochę z innej beczki mam pytanie. Też szukam munduru woodland, ale nie BDU. Spodnie już mam, została bluza. Chciałbym kupić wzór TCU, ale od jakiś paru miesięcy już nie ma w sklepach internetowych - wiem, że był w e-militaria. Nie wiecie może, kto ma na sprzedaz, czy może w jakimś sklepie stacjonarnym ( wawa najlepiej) jest ? Z góry dzięki : ) Quote Link to post Share on other sites
shortee Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Nie wiecie może, kto ma na sprzedaz, czy może w jakimś sklepie stacjonarnym ( wawa najlepiej) jest ? Z góry dzięki : ) Kup sobie zwykłą bluzę BDU i przeszyj sobie kieszenie oraz doszyj rzepy (uwzględnij też stójkę/kołnierz). Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Dokładnie. Jak nie potrafisz/nie masz czym daj do krawca/krawcowej . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts