Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Wiem potem dam znajomemu pliki i on przepisze to w matercamiex3 na jezyk obrabiarki... Narazie mam mature wiec może w połowie wakacji lub na koniec cos bedzie. Materiał nie stal bo flaki nie uciagną tylko jakis lekki wzmocniony stop alu ale o tym bede myslał jak uda mi się go zrobic

Edited by Widmo34

Kurcze, niezli wymiatacze z Was :)

Moze niedlugo wlasnie tacy jak Wy wypuszcza zamki do glockow "made in Poland" :)

dexterkrak

Ty zajmujesz sie naprawda i upgradem replik prawda?

Czy jakosciowo produkty PGC dorownuja tym z guardera?

Ostatnio taki smaczek na AirsoftGlobal znalazlem.. BIORE!!!

http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=634_234&products_id=13689

Dokladnosc wykonania czesze od srodka ;)

Wymiatacze, solid to program w obsłudze prostszy od excela :D chyba. A od projektu do wykonania droga jest dłuuuga jak stąd do Kalkuty dlatego mocno ostrożnie podchodzę do ambitnych pomysłów wykonania tego czy tamtego we własnym zakresie, wiem z doświadczenia jak często kończy się na... planach.

Ja? Naprawą? Gdzie to wyczytałeś, chyba nie w moim podpisie? :D

Tak serio. Produkty PGC jak najbardziej dorównują produktom guardera ale trudno mi jednoznacznie powiedzieć które są lepsze. JEśli guarder czegoś nie produkuje na przykład- bier PGC. Lakier w PGC wydaje mi się ładniejszy ale ten w guarderze też jest bardzo dobry! Trudno mi jednak mówić o trwałości lakieru ponieważ musiał bym mieć części obu producentów na własność i to przez dłuższy czas. Mam guardera i mogę powiedzieć, że jest OK.

Dzieki za porady i opinie, juz wiem jak wymodelowac swojego G18c :)

Wczoraj zamowilem na AG, juz dzisiaj zostalo wyslane. Narazie zamowilem sam pistolet - jak pojawia sie na stocku zamki PGC to wtedy biore juz komplet upiekszaczy, czyli:

- zestaw PGC

- przyrzady celownicze guardera

- korpus guardera

- magazynek na 50kulek

- mozliwe ze sprezyne z Nineball i zawor

Te ostatnie jeszcze skonsultuje z Wami :)

Narazie wzialem sama replike zeby zobaczyc jak smiga na OEMowym ustawieniu i podzespolach, potem bedzie wiekszy smaczek jak wrzuce lepsze bebechy :)

Pozdrawiam i dziekuje za Wasza pomoc i porady ;)

PS. Jak glock dojdzie to zrobie review, z ladnymi zdjeciami i jakims filmem ;)

• 2 weeks later...