Widmo34 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Wiem potem dam znajomemu pliki i on przepisze to w matercamiex3 na jezyk obrabiarki... Narazie mam mature wiec może w połowie wakacji lub na koniec cos bedzie. Materiał nie stal bo flaki nie uciagną tylko jakis lekki wzmocniony stop alu ale o tym bede myslał jak uda mi się go zrobic Edited April 12, 2011 by Widmo34 Quote Link to post Share on other sites
creamono Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 Kurcze, niezli wymiatacze z Was :) Moze niedlugo wlasnie tacy jak Wy wypuszcza zamki do glockow "made in Poland" :) dexterkrak Ty zajmujesz sie naprawda i upgradem replik prawda? Czy jakosciowo produkty PGC dorownuja tym z guardera? Ostatnio taki smaczek na AirsoftGlobal znalazlem.. BIORE!!! http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=634_234&products_id=13689 Dokladnosc wykonania czesze od srodka ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Wymiatacze, solid to program w obsłudze prostszy od excela :D chyba. A od projektu do wykonania droga jest dłuuuga jak stąd do Kalkuty dlatego mocno ostrożnie podchodzę do ambitnych pomysłów wykonania tego czy tamtego we własnym zakresie, wiem z doświadczenia jak często kończy się na... planach. Ja? Naprawą? Gdzie to wyczytałeś, chyba nie w moim podpisie? :D Tak serio. Produkty PGC jak najbardziej dorównują produktom guardera ale trudno mi jednoznacznie powiedzieć które są lepsze. JEśli guarder czegoś nie produkuje na przykład- bier PGC. Lakier w PGC wydaje mi się ładniejszy ale ten w guarderze też jest bardzo dobry! Trudno mi jednak mówić o trwałości lakieru ponieważ musiał bym mieć części obu producentów na własność i to przez dłuższy czas. Mam guardera i mogę powiedzieć, że jest OK. Quote Link to post Share on other sites
creamono Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 Dzieki za porady i opinie, juz wiem jak wymodelowac swojego G18c :) Wczoraj zamowilem na AG, juz dzisiaj zostalo wyslane. Narazie zamowilem sam pistolet - jak pojawia sie na stocku zamki PGC to wtedy biore juz komplet upiekszaczy, czyli: - zestaw PGC - przyrzady celownicze guardera - korpus guardera - magazynek na 50kulek - mozliwe ze sprezyne z Nineball i zawor Te ostatnie jeszcze skonsultuje z Wami :) Narazie wzialem sama replike zeby zobaczyc jak smiga na OEMowym ustawieniu i podzespolach, potem bedzie wiekszy smaczek jak wrzuce lepsze bebechy :) Pozdrawiam i dziekuje za Wasza pomoc i porady ;) PS. Jak glock dojdzie to zrobie review, z ladnymi zdjeciami i jakims filmem ;) Quote Link to post Share on other sites
creamono Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 dexterkrak Czy moglbym Cie prosic o wyjasnienie czy ma sens wymieniac w glocku loading muzzle? Np na ten nowy guardera... http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=634_239&products_id=13686&zenid=47bfq1s6ri7hjgsmmc4tie4ti2 Usprawniloby to dzialanie repliki? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Nie ma potrzeby póki nie zdechnie. Nie poprawi nic ale replika z tunningiem np zawory, sprężyny itp generuje większe siły- może kiedyś zdechnąć. Ja swoją musiałem wymienić po dwóch latach z czego mniej więcej rok na tunningu. A pistoletu używam jako głównej a nie od czasu do czasu. Quote Link to post Share on other sites
creamono Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 Ok, G18c juz w domu :) troche to trwalo - wyslane 17.04, przyszlo dzisiaj 28, bez narzucenia VATu i cla. Obsluga z AG poleciala niezle z wartoscia na fakturce ;) Niedlugo wstawie maly review. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts