Ukaosek Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Panowie krótka piłka, która waszym zdaniem replika lepiej nadaję się broń dla snajpera Ares Aw338 czy G&G G96. Mam okazję nabyć którąś z nich we w miarę podobnej cenie. Na pewno znajdą się jacyś użytkownicy tych cacek i coś podpowiedzą, z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
myszekmyszek Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 G96 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/71782-gg-g96/page__st__40__p__1503492__hl__g96__fromsearch__1#entry1503492 AW338 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/81832-ares-aw338-na-specshopie/ Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 oba, żaden. Wbrew pozorom to nie jest bez sensu. Quote Link to post Share on other sites
Ukaosek Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Dzięki za podesłanie linków które już czytałem, ale w tym o Aresie ludzie przez pół tematu spuszczają się nad magami na Co2 a w tym o GG jest jeszcze mniej konkretów. Dlatego też napisałem taki a nie inny temat żeby wyjaśnić sprawę która mnie interesuje. Xcel20 może i nie jest bez sensu ale musisz wskazać jakiś tok myślenia co by zrozumieć w pełni twoją wypowiedź :D Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Abyś w pełni zrozumiał zasady tego forum powinienem Cię odesłać do regulaminu. :wink: Masz coś takiego jak Snajperski Hyde Park i tam można takie pytania śmiało zadawać. Do czasu jak go nie było to takie pytania w zielonych lądowały i ten temat też tam powinienem przenieść... Jednak, że litościwy jestem i żeś prawie nowy w sumie to wywalę dopiero jutro, po jutrze, ale do kosza poleci a nie do zielonych! Viper Quote Link to post Share on other sites
Ukaosek Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 (edited) Ok , dzięki za łaskę. Poprawię się :D A temat usuń i napiszę w hydeparku Edited April 9, 2011 by Ukaosek Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Ja myślę :icon_wink: A co do Twojego pytania to mam wrażenie, że łatwiej o części do AW338 choćby o magazynki, bo pomimo iż ciężko dostępne to jednak się pojawiają, a o G96 jako ucichło i nie widziałem żeby się coś pojawiało w częściach zamiennych. Jeśli się mylę to niech mnie użytkownicy replik poprawią bo fakt faktem nie jestem na bieżąco jak o te modele chodzi! Napisz w SHP (Snajperski Hyde Park) to podyskutujemy! :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts