homilian Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Witam, na dziś mam dość nietypowe pytanie, czy ktoś może miał do czynienia z Open Boltowymi Magami? Jeżeli tak to czy ktoś posiada jakiś ciekawy sposób na szybkie ładowanie tych 30 kulek? Quote Link to post Share on other sites
jarzab Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 szybkoładowarka, koniecznie z kątowym adapterem, np. taka allegro robisz 8 pstryknięć i gotowe Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 kątowy adapter potrzebny jak świni siodło a łatwo się gubi. Lepiej opanuj technikę łądowania bez tej nakładki. Quote Link to post Share on other sites
jarzab Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 kątowy adapter potrzebny jak świni siodło a łatwo się gubi. Lepiej opanuj technikę łądowania bez tej nakładki. z tym że zauważ ze ładując że tak powiem z góry, jak orginalna 'szybkoladowarka' wyrabiasz szczeki magazynka. każda kulka sie musi przez nie przecisnąć. ładując pod kątem tego nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Nie nie, ładować "od przodu" a nie od góry ale bez użycia nasadki. Po prostu ona się namiętnie gubi. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Nie nie, ładować "od przodu" a nie od góry ale bez użycia nasadki. Po prostu ona się namiętnie gubi. Wklejenie tej nasadki kropelką, jest problemem nie do przejścia dla niektórych... :icon_eek2: Miałem pełno długich gaziaków i zawsze jest problem z ostatnimi 5kulkami zwykłą ładownicą możesz połamać szczęki. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Mi się połamać szczęk nie udało nigdy, nawet w podobno badziewnych magazynkach STTI do socoma. No, można mieć dwie strzykawki, jedną z przyklejoną nasadką a drugą bez. Dla kogoś kto łamie szczęki może to być i rozwiązanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts