Trast Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Siemqa. mam do was pytanie czy do 150 Zł jestem w stanie kupić w miarę dobry pistolet np na green gas ? czy lepiej zainwestować w sprężynowca Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Ponoć taki: http://www.taiwangun.com/pistolety_gazowe/replika_m92f_m9_heavy_weight_gas_pistol_stti-29.html nawet daję radę. Springa bym raczej nie brał chyba, że chcesz go na półkę albo do wypchania kabury. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 nie da rady czegokolwiek sensownego w tej cenie dorwać. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Jeśli byłbyś w stanie dołożyć 30 złotych i kupić elektrycznego Glocka z Cymy - warto. Jeśli nie - możesz spróbować z klamkami gazowymi z STTI. Mają fajne osiągi i nie są gazożerne, ale mają dość awaryjne magazynki, dlatego przed zakupem koniecznie poprosić o przegląd zerowy. W każdym bądź razie - na Twoim miejscu w sprężynową klamkę bym się nie pchał. Quote Link to post Share on other sites
Trast Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 Przed chwilą odkryłem FIREARM 302 Winguna za 170 zł macie jakieś zdanie o tej firmie ? czy lepiej w STTI Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Tak, mamy zdanie o tej firmie. Repliki na CO2 tej firmy mają najczęściej prędkość wylotową na poziomie 450-500 FPS. A to jest o wiele za dużo by używać takiej repliki na bliskim dystansie, a strzelać z pistoletu na dystans powyżej tych 30 metrów nie jest zbyt łatwo. Dlatego repliki tego typu są odradzane. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 wingun to szajs, w zasadzie nie nadaje się do niczego :/ z tego co macałem kilka ich wyrobów. Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 (edited) U mnie w mieście sporo tych wingun widziałem i sam też posiadałem, to taka replika nie nadajaca sie do niczego. Na blisko za mocne, na większą odległośc zero celności, psujący się bezpiecznik i magazynek itd. Lepiej kupić ta STTI, przynajmniej nikomu krzywdy nie zrobisz. Edited April 20, 2011 by Damianosky Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts