WithYou Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Mam zamiar kupić jakiegoś kałaszka, ale mam dylemat. Z jednej strony wiele osób poleca CYMĘ (cm.028) , ale niemało też mówi i zacinającym się magazynku itp... Drugą opcją jest replika AK47 od Army ( http://gunfire.pl/product-pol-1152194503-AK47-ARMY-.html ) < przykład. 1. co polecilibyście? 2. czy w ogóle ufać Gunfire.pl? PS. nie zarzucajcie mi że nie szukałem, ponieważ szukałem i nie znalazłem takiego artykułu... Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Cyma. Army to to samo, a kosztuje więcej. Co do samego sklepu Gunfire, to poczytaj sobie opinie na forum. Jak z wszystkim - będzie wielu zadowolonych, jak i wielu niezadowolonych, jak to z każdym sklepem bywa. Quote Link to post Share on other sites
WithYou Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 Ok dzięki za szybką odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Company Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Cyma ,Cyma na twoim miejscu zaoszczędził bym kasę , szukając jakiejś używki cm.028 , czasami może trafić się coś dobrego za niezłą cenę;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts