Piotrek098 Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Witam! Od pewnego czasu posiadam replikę M4GBB firmy AGM. Jestem z niej zadowolony, bo nie doświadczyłem problemów opisywanych najczęściej przez posiadaczy/ testerów tej repliki, nie było żadnych problemów z samą repliką jak i z magiem. Nie zadowala mnie natomiast zasięg repliki. Mam zamiar przerobić ją w celu osiągnięcia większej mocy i zasięgu. Kumpel podpowiadał mi mniej więcej co musiałbym wymienić, tj. lufę na preckę, komorę/gumkę hopa, ale przydała by mi się rada kogoś kto zetknął się już z tą repliką i jest obeznany z gaziakami, a najlepiej kogoś kto bawił się w przeróbkę tej repliki. Jestem gotów przeznaczyć kilka stów na upgrade'a. Z góry dzięki! ;) Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 (edited) Zmiana zasilania z GG na CO2 powinna pomóc ale nie wiem czy części to wytrzymają, niech to potwierdzi jakaś osoba bardziej obeznana w gaziakach. Edited April 21, 2011 by you-dash Quote Link to post Share on other sites
Piotrek098 Posted April 23, 2011 Author Report Share Posted April 23, 2011 Hmm... nie ma tu nikogo bardziej obeznanego w gaziakach? ;p Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 (edited) Hmm... nie ma tu nikogo bardziej obeznanego w gaziakach? ;p Polecam: KLIK Edited April 23, 2011 by Amadem Quote Link to post Share on other sites
darekgo Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Witam , do swojego AGM dodałem : (N.P.A.S Kit Element) i to już poprawiło osiągi i to o wiele lepiej , zrobiłem test na 0,20g i oczywiście przy odpowiednim ustawieniu N.P.A.Sa i powiem ze moc to jest wielka ale gazu żre masę , a gaz drogi w tych czasach jeżeli chodzi o żarłoczność repliki to jest wielka musisz butle nosić ze sobą , tylko jedna moja rada dysza w suwadle jest plastikowa i jak ustawisz N.P.A.S.A na maxa to pęknie i problem bo części drogie... teraz pracuje nad zmniejszeniem dawki gazu z magazynka do dyszy , jak ktoś rozwiązał ten problem proszę o odp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts