Gor Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 No właśnie-jak w temacie. Zapraszam serdecznie do walk o Linię Gustawa! http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/112401-niedziela-2205-molto-bene-44-czyli-historyczny-powrot-do-iiww-wloch/ tutaj detale i właściwa dyskusja,ale oczywiście zachęcam i tutaj do rozmowy i pytań. Po dłuższej przerwie wrzucam tutaj info o naszych historycznych grach na których wielu już było. Mamy nadzieję że będziemy mieć okazję gościć jak najliczniejszych czcigodnych gości :icon_biggrin: Gra majowa jest preludium do dużej kontynuacji planowanej na lato. Jeśli uda nam się dopiąć kilka detali to przeorientujemy ją w dwudniowy zlocik i będzie okazja do integracji :icon_biggrin: pozdrawiam! G. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Ano zapraszamy ;) . Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) fajnie brzmi, ale niestety termin mi nie pasuje. a tak z boku, to dlaczego ostatnie imprezy ktore mnie interesuja sa w niedziele :< troche trudno sie robi dla grup ktore sa troche daleko by przyjechaly ;) ale zycie milej zabawy :) i jeszcze jedno, gdzie jest legan? (analfabeta geografii polskiej) Edited April 24, 2011 by MikoWolf Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Legan to nazwa miejscówki koło Gdańska ;) . Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 Legan to nazwa miejscówki koło Gdańska ;) . Wszystko na naszym pomorskim forum-łącznie z mapami. Letni termin planuję na sobotę.Nie ma bata- ludzie z drugiej strony mapy muszą mieć motywację :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
MikoWolf Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 dzieki za info, i czekamy na info a propo letnich zabaw :) Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) .......Nie ma bata- ludzie z drugiej strony mapy muszą mieć motywację :icon_biggrin: Motywacja jest jak najbardziej jedyne co pozostaje to zgrać się w czasie. A tak na marginesie wystosowaliśmy odpowiednie pismo do władz względem dostępu do morza :hahaha: Nie pozostaje mi nic innego jak na chwilę obecną życzyć wszystkim uczestnikom udanej zabawy !! Currahee Edited April 28, 2011 by Ahmed Quote Link to post Share on other sites
Gor Posted May 29, 2011 Author Report Share Posted May 29, 2011 Drodzy zainteresowani- zapraszam do lektury fotek i wrażeń.Mam nadzieję że wielu z Was dotrze do nas latem. Niedługo wrzucę również na tym forum datę imprezy. http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/112401-niedziela-2205-molto-bene-44-czyli-historyczny-powrot-do-iiww-wloch/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts