noe323 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Witam. Mam pytanie, czy jak odkrece srubke ktora jest na dyszy, w srodku ( dodalem obrazek ) to mos mojego ak wzrosnie? Czy ida za tym jakiekolwiek konsekwensje? Prosze o szybka odpowiedz, Dzieki Quote Link to post Share on other sites
burbi13 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Ty robisz sobie żarty ? :P Co ty wkleiłeś za link ? To jest lokalizacja na dysku ;D Hahaha wrzuć na imageshack ;p Quote Link to post Share on other sites
noe323 Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 nie moglem sie tam zarejestrowac:( nie wiem czemu. sprobowalem zrobic tak Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 mos Zgaduję, że chodziło o "moc". Co prawda nigdy nie widziałem żadnego kałaszka od środka, ale na czysty rozsądek... czemu miało by to zwiększyć moc? WTF? Polskie litery. Błagam! W szkole pozwalają ich ludziom nie używać w tych czasach, czy co? Quote Link to post Share on other sites
burbi13 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Nie trzeba konta na imageshacku żeby dodać fote masz tu link http://imageshack.us/ i dodaj fote i gotowy link dodaj tutaj na forum ;D Edited April 24, 2011 by burbi13 Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Sorry ale nie mogę z tego skrótu... "misiek" xD Pozatym nie ma takiego czegoś jak śróbka na dyszy... no chyba że chodzi ci o regulację hop up :teeth: Quote Link to post Share on other sites
noe323 Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 Witam. Mam pytanie, czy jak odkrece srubke ktora jest na dyszy, w srodku ( dodalem obrazek ) to mos mojego ak wzrosnie? Czy ida za tym jakiekolwiek konsekwensje? Prosze o szybka odpowiedz, Dzieki http://img692.imageshack.us/i/p4240212.jpg/ Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 W środku nie ma żadnej śruby...... Quote Link to post Share on other sites
noe323 Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 jest, w srodku mam srube i ogladalem na youtube.com ja koles wykrecal srubke w snajpie i moc wzrosla o ok. 150fps. ale nie wiem czy w AEG-u mozna cos takiego zrobic Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 stary, nie masz w środku żadnej śruby, uwierz mi... Quote Link to post Share on other sites
noe323 Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 u mnie jest, moge zrobic jeszcze jedno zdjecie ale nie dzis bo nie chce mi sie go rozkrecac, jutro. I mowie ci ze u mnie jest ta sruba!!! Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Ludzie!! mu chodzi o śrubkę na głowicy tłoka... stockowe tłoki tak mają. Edited April 24, 2011 by lukas22 Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Ale nie ma tej śruby jak wsadzisz śrubokręt w dyszę! Na zdjęciu zaznaczył samą dyszę a nie głowicę tłoka... Kolego, to zaznacz na zdjęciu śrubę a nie dyszę, poza tym na dyszy NIE ma żadnej śruby. Piszesz w taki sposób, że nie wiadomo o co chodzi... Edited April 24, 2011 by you-dash Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Wiadomo o co chodzi, jak włożysz śrubokręt do dyszy możesz odkręcić głowicę tłoka.. Jak miał pokazać głowicę tłoka? rentgen? czy jak odkrece srubke ktora jest na dyszy, w srodku Idzie się domyśleć.. Quote Link to post Share on other sites
noe323 Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 (edited) lukas22 ma racje oto mi chodz! nie wiedzialem jak mam zrobic fotke w srodku, jak rozkrece gb to gwarancje strace. Czyli da sie co z tym zrobic?? Sorka ze jeszcze tak namotalem ale niedawno zaczalem przygode z asg i nie wiem jeszcze jak sie mowi na poszczegolne czesci Edited April 24, 2011 by noe323 Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 http://www.mechbox.com/data/how-the-mechbox-works.html http://www.mechbox.com/mechbox/v2-mechbox-spring-upgrade.html Ten tuning który widziałeś na yt dotyczy tylko snajperek. GB raczej nie rozkręcaj bo go nie złożysz. Quote Link to post Share on other sites
noe323 Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 ok dzieki wielkie Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 you-dash czytać nie umiesz? Napisał o śrubie w środku jak to już napomniał lukas. A śruba taka jest i jej odkręcenie mogło by być tragiczne w skutkach dla obu głowic, tłoka i zębatek. Jak już uważasz się za takiego speca aby udzielać innym rad to udzielaj je tak aby pomagały innym. Ja pytanie zrozumiałem za pierwszym razem więc nie wiem o co się czepiasz... Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Masz rację, trochę się czepiałem, ale to dlatego, że miałem kłótnię z kumplem i przez to przez cały dzień byłem drażliwy. Wiem, że chodzi o śrubę na głowicy tłoka, nie potrzebnie się czepiałem, że nie ma żadnej na dyszy. W każdym razie sorki, nie potrzebnie to pisałem, następnym razem sobie odpuszczę ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts