Akbar_052 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Witam wszystkich, Mam odłożony niewielki budżet 700zł i chciałbym kupić za to: 1. Replikę http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028u-2007.html 2. Gogle http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=26_48&products_id=1246 3. Mundur http://www.demobil.net/?co=pokaz_liste_produktow&idkat=29&rozwin= któryś z tych większych rozmiarów no i paczkę kulek na początek, bateria i ładowarka będzie później ew. ktoś z grupy lokalnej pożyczy mi aku , a piszę tutaj ponieważ chciałbym wiedzieć czy jest to dobry zestaw na początek , czy może dołożyć albo zrezygnować z munduru i kupić coś innego ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Matrival Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Na początek może być. Tylko jeśli myślisz o tym sporcie trochę poważnie to później będziesz sobie w brodę pluł i powtarzał w kółko "mogłem kupić lepszą replike zamiast munduru" Przynajmniej ja tak miałem i kumple tak mieli ;] Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Zestaw sensowny na początek , a gogle wręcz doskonałe (wygodne, wytrzymałe i długo Ci posłużą) Miłej zabawy. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Co do munduru, możesz kupić jeszcze taniej na allegro widziałem nawet po 5 zł. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 A ja po 4zł! Tylko, że to była sama bluza!!! W demobilnet (albo na ich aukcjach w alledrogo) IMO jest najtaniej. Quote Link to post Share on other sites
engray Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Hmm, choć jestem zielony, to pozwolę sobie napisać. Słyszałem, że składane kolby w tańszych wersjach cymy lubią pękać. Ale nie potwierdzam, w łapach nie miałem . Quote Link to post Share on other sites
Panas Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 w temacie o tej cymce jest dużo tego. łatwo psuje się zatrzask kolby lub zawias. mimo wszystko reszta broni jest doskonała jako pierwsza. Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=5378233 Za 50-60zł mozna kupic bardzo dobre gogle ESS. Fleka poszukaj na allegro, za 20zł kupisz komplet (licze juz z przesylka) Replika na poczatek dobra, ale... trzeba uwazac na kolbe, bo z tego co widze zatrzask plastikowy (sic!). Za kase ktora oszczedzisz na goglach mozesz kupic jakiegos AK Boyi. Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Fakt, najlepiej jest oszczędzać na goglach (najważniejszej rzeczy do airsoftu). Zamiast kupić nowe, dobrze wentylowane gogle, kupi używane ess w niewiadomo jakim stanie bo zapewne chodzi Ci o te od zielonapantera. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 kupiłem kiedyś na allegro nie narzekam - jakoś nie są zniszczone, wytrzymały już sporo. Taki kompromis "dobre i tanie". Bo na sam początek nie chciałbym wydawać 170zł na gogle, gdy można trafić w niższej cenie też fajny sprzęcik. Ale to jest moja prywatna opinia i nie każdy się musi z nią zgadzać. Quote Link to post Share on other sites
Akbar_052 Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 (edited) Przy goglach jednak zostanę , jednak może zamiast 028 lepiej dołożyć trochę i kupić rk-02 albo m14 cymy ? Edited April 27, 2011 by Akbar_052 Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 M14 Cymy ma gearbox'a w wersji v7, słyszałem że troche ciężko jest z częściami. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Części mało, ale z tych co są spokojnie można zrobić snajpę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts