natallii17 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Witam mam taki problem iż zamówiłam parę ciuchów z Chin. Zapłaciłam za przesyłkę MMS została wysłana 14 a dziś jest 28! minęło 14 dni a paczki nie ma i nie wiem co się dzieję. Ja wiem że jak by zatrzymał ją Urząd Celny to dostała bym jakiś list. A tu nic ciągle sprawdzam i nic się nie dzieje. 2011-04-14 13:10 International Postal System Nadanie przesyłki 2011-04-15 02:03 SHANGHAI EMS Wyjście z obcego obszaru celnego Pomocy:( Quote Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Spokojnie często zamawiam kości rubika z Hong Kongu (darmowa wysłka) paczka potrafi lecieć od 8 (tak najszybciej doszła) do przeszło 29 (tak najdłużej) więc czas oczekiwania to około 2-3 tygodni. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Czeka się dosyć długo nim celnicy wyślą list. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Paczki kurierskie EMS powinny iść około 5-7dni, jeżeli paczka zostałaby zatrzymana na cle to taka też informacja powinna być w trackingu. Więc proponuje skontaktować się ze sprzedawcą i opisać sytuacje, on może rozpocząć proces reklamacji. Jeżeli płaciłeś przez paypal to możesz tam wszcząć spór, że nie otrzymałeś towaru, ale tak jak pisałem, najpierw napisz do sprzedawcy pozdrawiam kostek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts