revolta017 Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 witam. posiadam precke JBU o srednicy 6.01. Będe mógł bez problemu używać kulek Guarderowskich ? czy lepiej G&G kupić ? Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Ja używam GUARDERÓW w lufie GUADERA 6,02 więc podejrzewam że nie będziesz miał problemu... Kulki są idealnie gładkie i okrągłe... W końscu kosztuja tye samo co G&G.. Ze swojej strony mogę tylko polecić. na 12ooo kulek zero zacięć... Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Bierz Guardery, tańsze kilka złociszków. Ponad to, ostatnie partie G&G są nie najlepsze... moje pierwsze i ostatnie kulki G&G po uderzaniu w mur z kilku metrów (270 fps ^^) po prostu pękały, czego u Guarderów nie zauważyłem. Do tego, trafiło mi się kilka kulek z nadlanymi kropeczkami w jednym miejscu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts