Bart_Forrester Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 16 tysięcy to nie jest dużo (choć ja tyle ze wszystkich replik od początków swojego asg nie wystrzelałem), niektórzy mielą i 60 tysięcy. powiem tak - jeśli odpowiada Ci ta replika i naprawdę nie stać Cię na nówkę, to za 250 bierz. Quote Link to post Share on other sites
rysieku070 Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 Email od sprzedawcy gdy zapytałem o stan repliki. Nie ma zadnych problemow, nie ma luznych czesci. Replika strzela tak samo jak w dniu zakupu tj 3 miesiace temu. Sprawdzalem ja na chrono ostatnio i ma 380 fps, co jest b dobrym wynikiem jak na stockowa replike cm.028, bo zazwyczaj maja 360 fps. Widocznie trafil mi sie dobrze spasowany egzemplarz. Sprzedaje tylko dlatego bo kupilem wyzszy model cymy. Quote Link to post Share on other sites
Kceur Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 A jak by się udało wylicytować za 250 to można brać ? No to będzie ci baaaaardzo ciężko ponieważ już cena minimalna wynosi 222,50 a do końca pozostało aż 7 dni :icon_eek2: Quote Link to post Share on other sites
rysieku070 Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 No trudno jak nie uda się za 250, to kupię nówkę na gunfire.pl ale zwykłą wersję. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 (edited) Nie kupiłbym tego nawet jeśli alternatywą było by bieganie z procą(nawiasem mówiąc proca wytrzyma większy przebieg:)).16tyś w 3 msc? No ja rozumiem połączenie twardego palca z miękkim spustem^^.Nie dałbym za to nawet 250zł, wolałbym poczekać a nie ładować się na minę.Zresztą przy takim przebiegu gwarancja ci nie wiele da.Pamiętaj, że gwarancja ma tyle podpunktów mówiących o tym, że praktycznie wszystko nie jest na gwarancji a replika to zabawka i wszystkie części wew podlegają naturalnemu zużyciu i nie podlegają gwarancji:) 3/4 sklepów tak ma.Rada moja jest taka: Pozbieraj do nowej cymy Kup tam gdzie jest dobry serwis skoro jesteś zielony w temacie serwisowania itp. Nie wierz do końca w to co piszę sprzedający.Kolorowanki to w tym środowisku coraz częstsze zjawisko. Nie zapomnij o ochronie oczu podczas zabawy Miłego dnia. Edited May 3, 2011 by 0wn Quote Link to post Share on other sites
rysieku070 Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 W takim razie dozbieram na nówkę z gunfire.pl A co do okularów zamówię wszystko na gunfire te same okulary Tylko przyciemniane :) http://gunfire.pl/product-pol-1152192950-Okulary-I-vo-przyciemniane-oprawki-czarno-szare.html Quote Link to post Share on other sites
czaja135 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Zbrojownia to jeden z najlepszych sklepów a gunfire ma różne opinie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts