Kloszard Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 (edited) Witajcie, chciałbym abyście doradzili Mi w wyborze nowej repliki. Zastanawiam się nad 3 modelami, a mianowicie: CA25 M4A1 KWA M60 P&J Dwie pierwsze repliki bym chciał lekko tuningować. Na wydanie mam ok. 1500zł. M60 P&J już niby jest całkiem fajnie tuningowany i w nim bym już nic nie grzebał. Co mi doradzicie? Wiem że P&J to chińczyk, ale na ostatnim zloce robił naprawdę furorę. Rewelacyjny zasięg i Rof. Edited May 3, 2011 by Kloszard Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Witajcie, chciałbym abyście doradzili Mi w wyborze nowej repliki. Zastanawiam się nad 3 modelami, a mianowicie: CA25 M4A1 KWA M60 P&J Dwie pierwsze repliki bym chciał lekko tuningować. Na wydanie mam ok. 1500zł. M60 P&J już niby jest całkiem fajnie tuningowany i w nim bym już nic nie grzebał. Co mi doradzicie? Wiem że P&J to chińczyk, ale na ostatnim zloce robił naprawdę furorę. Rewelacyjny zasięg i Rof. Bierz co Ci się podoba. Kwa w stocku wali ŚWIETNIE, nie trzeba nic wymieniać, zainwestujesz tylko w dobrą batke i ewentualnie ładoware reszte kasy. Z m60 nie strzelałem, jednak urx CA wali przeciętnie. Kolega ma ją po tuningu do 400fps i naprawde nic specjalnego. Quote Link to post Share on other sites
Company Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 KWA , dołączam się do wypowiedzi kolegi powyżej , ale jest także bardzo dobry , jeżeli zależy ci na tuningu , niezbyt dużymi kosztami ;) Quote Link to post Share on other sites
Thompson2908 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Tak jak moi przedmówcy - polecam KWA. Charakteryzuje się tzw. 'pancernym gearboxem'. Zresztą, więcej w tym temacie: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/44986-m4a1-z-kwa/. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts