hokager Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Witam Rozglądając się na allegro znalazłem hk eco 6 co o tym sądzicie ? czy ktoś już to ma ? Opłaca się to kupić ? Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 chinska kopia Turnigy Accucel c6 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 nie ryzykowałbym gdy Imaxa można mieć za 120... ;) Quote Link to post Share on other sites
jazoonn Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Kolega zakupił ładowrakę z hobbykinga. Miałem przyjemnośc z niej kozystać na tyle długo że spokojnie mogę ją polecić. Konstrukcyjnie i funkcjonalnie to odpowiednik turnigy. Nie mam ŻADNYCH zastrzeżeń co do jej działania. Radzi sobie z ładowaniem i rozładowywaniem wszystkiego co ładować i rozładować można :) Osobiście polecam i sam pewno kupię z racj że sam mieszkam aktualnie w łodzi. A odnośnie Imax-a to opinie są czasem podzielone. Choćby problem z balanserem czy przepalonymi elementami elektronicznymi. Edited May 7, 2011 by jazoonn Quote Link to post Share on other sites
mleeko Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Mam taką ładowarkę. Używam jej od jakiegoś roku. Ładowałem nią na razie nimha Kan. Żadnych problemów z nią nie miałem. Zasilam ją przerobionym zasilaczem od komputera. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 Temat już nie aktualny,dołożyłem i kupiłem Imax B6 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts