MyrPL Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 mam 16 lat... Ale ona nadal mi Matkuje i mnie to strasznei wkurza! Nie moge sam nic kupic ... Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Jak mawiał Siara, trzeba ją 'kilim'. Link to post Share on other sites
ku_charz Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 No tak. A ja wczoraj byłem o 23 w sklepie po fajki i po powrocie do domu spaliłem 5... Link to post Share on other sites
Terkov Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Poczekaj do 18 lat, znajdź robotę i się wyprowadź. Sprawa rozwiązana. Link to post Share on other sites
Ray~ Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 mam 16 lat... Ale ona nadal mi Matkuje i mnie to strasznei wkurza! Nie moge sam nic kupic ... Coś mi się chyba wydaje, że osoby, których to obchodzi siedzą tutaj: http://static.photaki.com/puste-miejsca-w-teatrze-rozrywka-wn�™trze_293921.jpg Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Troszkę myślenia poproszę następnym razem...Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts