3siek Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Witam, mam pytanie, nie mogłem znleźć na forum nic podobnego. Stoję przed wyborem repliki na początek i zastanawiam się nad tymi dwiema emka kałach Interesują mnie takie aspekty jak: -czy body jest metalowe? -Jaka jest żywotność karabin? Czy się szybko psuje? czy trudno kupić części? -skuteczny zasięg replik (nie umiem tego wyczytać z fps-ów zresztą to zależy od repliki) Chodzi mi głównie o dane dot. cymki bo o emce jako takie pojęcie mam z recenzji w testach (zacinający ebb), a o cymce nie mogłem znaleźć danych, aczkolwiek słyszałem, że jeżeli od aps-a odepnie się ebb to jest w miarę bezawaryjny?Czy to prawda? Jeżeli tak to jak go odłączyć? Interesują mnie opinie głównie ludzi, którzy posiadają te repliki, lub ich używali, a nie jedynie o niech słyszeli. Z góry dziękuję za rady :) Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Wez cm.031b ma szynę boczną,nie bierz aps to jest shit. Nie cm.031 nie ma metal body,aps ma ale to jest znal. Cm 031 jest bardzo nie zawodną repliką,nie psuje się szybko,części jest dużo. Aps jest bardzo zawodną repliką,psuje się czesto,części jest dużo Skuteczny zasięg w cm.031 to 45-50,a w aps to ok 40m. Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Cm.031 bez porównania;] Quote Link to post Share on other sites
kujaw091 Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Hokager Naucz się w końcu pisać, bo aż oczy bolą jak się czyta twoje posty. Quote Link to post Share on other sites
maverick126 Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Za bardzo się nie znam ale polecam http://gunfire.pl/product-pol-1152190089-DropZone-RK-02.html Quote Link to post Share on other sites
Ookami Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Spośród tych dwóch - to zdecydowanie CM.031 Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Tyle, że CM031 to zabawka z plastiku. Z tych dwóch najlepiej nie brać żadnego, bo lepiej kasę wrzucić w AK od Boyi. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 A co lepiej APS'a ? który bebechy ma plastikowe .. ;p Quote Link to post Share on other sites
3siek Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 Dzięki za radę, wczoraj wieczorem kupiłem cymkę mam nadzieję, że będzie mi dobrze służyła. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts