Paulina Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 (edited) Cześć :) Wahałam się długo, długo, długo, w końcu podjęłam decyzję o sprzedaży mojej najbardziej dopieszczonej gietki... A wszystko to dlatego, że nie mogę się dłużej oszukiwać - piaskowe SCARy są dla mnie prześliczne! Niestety, za moją gietkę nie wezmę pewnie nawet 2/3 tego, co zostało w nią wpakowne, więc nie stać mnie na VFC czy G&G. Pozostał Boyi :) Widziałam, macałam - jest po prostu prześliczny! Ale do rzeczy - Co w Scarze Boyi nie jest takie, jak w ostrym? :) Chodzi mi o to, co musiałabym z zewnątrz zmienić na "dzień dobry" :) Jakie części są w nim delikatne? Dwa, jeśli nie da się go małym nakładem finansowym upodobnić do prawdziwego - jakie nietypowe akcesoria do SCARa kojarzycie? :) Mam już tłumik w stylu takiego "wirka", myślałam nad chwytem pistoletowym w stylu PSG, ale nie wiem czy taki pasuje... :( Przyznam szczerze, że jak każda moja replika, tak i SCAR nie będzie w żaden sposób katowany. Mycie i polerowanie przed i po strzelaniu, na jedno spotkanie wypluje on u mnie jakieś 100 kulek maksymalnie :) Stąd też - o co szczególnie trzeba w nim dbać? Na co uważać? :) Co mogłabym wymienić na starcie oprócz lufy (i dania AnRowi na teflonfixy, podkładkowania i tak dalej)? :) I na sam koniec - czym różni się wersja H od L w air sofcie? Do L pasują magazynki M16, a do H m14? czy jest jeszcze jakaś różnica wpływająca na wybór? :) Pozdrawiam! Edited May 10, 2011 by Paulina Link to post Share on other sites
AnR Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 a) Nie chcesz SCAR'a BOYI'a. Kupa nie przeciętna. Pękające szkielety, gdzie CA nie pasuje, pasuje tylko BOYI. b) H od L różni się konstrukcją w zależności od producenta. L operuje na magach stanagowych, czyli od M16 nie pasują, do H nie podejdą magi od M14. c) Dozbieraj do VFC. Link to post Share on other sites
shortee Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/49896-scar-l-dboys/page__pid__1522231__st__380#entry1522231 Link to post Share on other sites
Paulina Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 No ale tak sam z siebie pęknie? :( Ja nie mam zamiaru go tuningować... VFC nie widziałam na żywo, ale ktoś mówił, że górne body ma inny kolor niż w Boyi, a mnie się ten właśnie spodobał. :) Link to post Share on other sites
AnR Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Teraz mam na serwisie VFC. Jest przeboskie. Link to post Share on other sites
Foka Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: To nie jest dział o replikach.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts