Landsil Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Tak ja w tytule poszukuję gazowego pistoletu do CQB, musi być całkowicie metalowy, mieć Blow-back i oryginalne oznaczenie. Ogólnie broń pełen szpan i real. Mile widziana duża pojemność maga i co2 bo nie mam żadnego doświadczenia z gg ale nie koniecznie. No i oczywiście moc z którą mogę wejść do budynku.. celny do bo ja wiem 15m max dodatkowe info: - do broni nie będzie żadnych dodatków tylko dokupię 2 mag na wszelki wypadek. - kiedyś rozważałem desert eagle hard kick z konwersją na full metal ale Dan Wesson mnie wyleczył :) - kolor czarny - brak udziwnień mile widziany. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 skoro rozważałeś kalmkę plus konwersję z tego wnioskuję, że pewnie kasy masz na to sporo. To może zaproponuję to co zwykle: klamka od TM plus metalowy zamek (jeśli to glock lub hi-capa) lub cała konwersja (w przypadku SIGa, Beretty, Colta itp). Link to post Share on other sites
harasim Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 (edited) Nie podałeś najważniejszego- budżet, i jakie klamki Cię kręcą (glock, colt, barretta?) Dobrym w miarę rozsądnym wyborem będzie coś z repertuaru KSC: http://www.casg.pl/search.php?filter_producer=1242816859&filter_select=filtruj Albo nówki 1911 KWA USA tylko brak oznaczeń wersji palnej ale reszta zapowiada się miodzio. http://www.casg.pl/search.php?filter_producer=1286959735&filter_select=filtruj SCDTVRD zapoowiedziało już reckę powinna się pojawić na dniach. Edited May 11, 2011 by harasim Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Może byś najpierw spojrzał na forum i poszukał chociaż czegoś, co Ci się podoba? Pełno jest takich tematów... I po za tym podaj budżet, nie będziemy wróżyć z fusów... :icon_neutral: BTW stockowo nie ma dobrych pistoletów na Co2. Link to post Share on other sites
Landsil Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 (edited) hmm taki rozstrzał cenowy jest? myślę że 1000zł może być spokojnie, a jak nie to się po oszczędza dłużej. Ogólnie karabinek będę miał o mocy do CQB więc nie ma pośpiechu. zawsze podobał mi się colt 1911 i pewnie to właśnie kupię jeśli nie znajdzie się nic innego co będzie spełniać wymagania. Przyznaję że spodziewałem się że wymagania są na tyle wąskie że będzie z dziesiąt takich pistoletów a wy pewnie po 2 z marki podacie i git. Wolał bym coś bez potrzeby konwersi, raz że cena skoczy co najmniej dwukrotnie to jeszcze muszę na wstępnie grzebać. i colt i glock i beretta (M9A1) mi się podobają, najbardziej bym chciał five-seven ale tego raczej nie znajdę w metalu i oznaczeniach z BB btw. kiedyś była strona TM taka w brązie bodaj z cenami i wszystkim po angielsku, teraz jedyne co znajduję to po japońsku, skasowali czy jak? Edited May 11, 2011 by Landsil Link to post Share on other sites
Didi Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 http://madonion.eu/FN57_Tokyo_Marui_p857.html Tyle, że plastik. Link to post Share on other sites
Landsil Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 chyba nie o tym rozmawiamy... glock-i odpadają bo przypomniałem sobie że oryginał jest kompozytowy przecież sporo. colt 1911 na razie jest faworytem jak będzie miał sprawne oba bezpieczniki tak jak oryginał. przebić może go five-seven bo będzie dostosowany tematycznie. Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Kolega ma Colta KSC - powiem tyle, jest świetny. I ładnie wygląda i dobrze działa. Link to post Share on other sites
Landsil Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 (edited) no właśnie widziałem, nawet waga prawie się zgadza i nie taki drogi. tylko zapytaj go czy tylny bezpiecznik działa. no i kurczę wyszło że five-seven jest w sprzedaży ale nie z metalu bo oryginał też jest z tworzywa. wygląda na to że beretta albo colt z ukierunkowaniem na kolta jak znajdzie się w pełni sprawny. a five-seven jako dodatek na potem. Edited May 11, 2011 by Landsil Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 (edited) Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: No to w takim razie zachęcam do poczytania forum i poszukania odpowiedzi... ^^Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Edited May 11, 2011 by pidzejfat Link to post Share on other sites
Recommended Posts