4Fiter Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Witam mam pytanko co do g36 ca w wersij standardowej najdłuższej. Co o niej myślicie ? Szukałem podobnych tematów na internecie ale nie stety nie znalazłem. 1.Wykonanie / wytrzymałośc 2.Osiągi na stocku 3.Ile wytrzyma. 4.Co by wypadało wymienic na początku Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Witaj, przejrzyj ten temat, jeśli chcesz znaleźć odpowiedzi na swoje pytania: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/14362-ca36k-ca/page__hl__ca36 Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Jeżeli decydujesz się na wersje g36c to raczej do budynku. Lepij weź wersje k jest uniwersalna i nie wiem czy nie lepiej wziąść jg ta replika im się wyjątkowo udała. Ja moją jg wystrzeliłem 10k i wszystko jest dobrze. Warto wsadzić mosfet i li-po 7,4. Jak coś pisz na pw Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Lepiej kup G36C od Cymy i ewentualnie powymieniaj części na te z G36. Ja tak chciałem zrobić, ale kiedy zobaczyłem różnicę wykonania pomiędzy CM003 i CA36, to dawcę organów (właśnie CA36) po prostu pogoniłem dalej nic z niego nie przekładając. Quote Link to post Share on other sites
Vesper29 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Cześć z tego co pamiętam to Gospodin Stalin z naszego pięknego miasta miał taką replikę, napisz do niego, może Ci coś podpowie. stalin_g_36.airsoft-maniac.pl stalin_g_36.airsoft-player.pl Pozdrawiam i życzę powodzenia. Vesper Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts