pepe1345 Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Witam mam dylemat ponieważ chce przerobić Moją g36 na wyborówkie albo na broń wsparcia co waszym zdaniem jest tańsze i bardziej przydatne na team 10 osobowy. Prosiłbym też o napisanie co trzeba wymienić. Firmy repliki niestety nie pamiętam. Mam batkie 9,6 firefoxa i gumkie guardera reszta nie ruszana. Jest to wersja na 4 dziurki w konserwacji ( nie wiem jaki to typ) Wiem że było dużo tematów z tuningiem ale jakoś tak nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie. Quote Link to post Share on other sites
borzej Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Witam mam dylemat ponieważ chce przerobić Moją g36 na wyborówkie albo na broń wsparcia co waszym zdaniem jest tańsze i bardziej przydatne na team 10 osobowy wsparcie MG36.. http://i476.photobucket.com/albums/rr125/GaZam360/GUNS/MACHINE%20GUNS/mg36.jpg jesli wyborowy to wyjdzie DROGO ;) i brzydko ;) http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTCyZGR11aSNU4hK0F39zsmzvUkruJ08424QxhaoNVcYIIsTOg4Eg&t=1 Prosiłbym też o napisanie co trzeba wymienić. Firmy repliki niestety nie pamiętam. Mam batkie 9,6 firefoxa i gumkie guardera reszta nie ruszana. Jest to wersja na 4 dziurki w konserwacji ( nie wiem jaki to typ) Wiem że było dużo tematów z tuningiem ale jakoś tak nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie. jakie 4 dziurki do konserwacji?? chodzi ci o frontgrip?? co do tuningu: to jesli masz inna wersje niz normalną z 6cioma dziurkami w chwycie przednim to dobrze by bylo wymienic cylinder na typ 0 zeby uciagnal lufe 455 mm. zebatki w jg były dosc dobre wiec jakis czas ci pomiela.. a co nalezy wymienic sprawdz sobie tutaj : http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=73 to przykład zrobiony przez zbrojownie.. dobra wytrzymalosc.. ;) to tyle chcialem rzec.. dobrym pomyslem jest dorzucenie mosfeta do wsparcia.. Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Twierdzenie czy dana replika jest brzydka jest trochę na wynos.Kwestia gustu,mi natomiast snajperska g36, czy inna nazwa SL-9 się bardzo bardzo podoba.Sorry za offtop. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Twierdzenie czy dana replika jest brzydka jest trochę na wynos. A nawet "na wyrost". Pewnie kolega ma gietę średniej długości, przydałoby się zmienić front na dłuższy, z dwójnogiem, mag na bębnowy (jeśli chcesz broń wsparcia z wyglądu). Jeśli tylko osiągi, to wysyłasz do dobrego serwisanta i on to robi za Ciebie (bo po Twoich postach i "dziurach w konserwacji" wnioskuję, że sam nie znasz się nawet na tym którą stroną maga włożyć). Quote Link to post Share on other sites
pepe1345 Posted May 27, 2011 Author Report Share Posted May 27, 2011 (edited) Lesio poprostu nie wiedziałem jak napisać ( i wiem jak magi wkładać ). Jest to tak jak tam Użytkownik (Lesio) napisał średnia długość giety. Dzięki wszystkim za odp. Ale bardzo chętnie poczytam jeszcze inne Edited May 27, 2011 by pepe1345 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts