zito6 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Witam jestem posiadaczem M16A3 firmy AGM i mam pytanko czy wie ktoś może czy magi firmy BOYi będą pasować do tek repliki? Chodzi o takie magazynki: http://www.taiwangun.com/magazynki_magazynki_aeg_mid-cap/magazynek_mid-cap_na_130_kulek_do_serii_m4_boyi-2620.html lub http://www.taiwangun.com/magazynki_magazynki_aeg_mid-cap/magazynek_dlugi_mid-cap_na_130_kulek_do_serii_m4_boyi-2693.html Aha i czym one się od siebie różnią? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 (edited) Jak widać pewnie po fotkach to ten magazynek jest dłuższy od tego magazynka. Edited May 23, 2011 by Tomek_GGRS Quote Link to post Share on other sites
zito6 Posted May 23, 2011 Author Report Share Posted May 23, 2011 Jak widać pewnie po fotkach to ten magazynek jest dłuższy od tego magazynka. A no rzeczywiście a wie ktoś może czy będą pasować? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Powinny pasować, bynajmniej u kumpla na AGM pasowały, z podawaniem było gorzej. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Sprawdź magazynki firmy MAG. Są w miarę tanie. Kolega używa do emki AGM i nie ma problemów z podawaniem. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Będą pasować ale mogą mieć luzy na boki, i przez to będą źle kulasy podawać, ale wystarczy owinąć magazynek taśma izolacyjną u góry tak ja wchodzą w swoje miejsce, taśma usztywni je aby nie latały na boki i nie powinno być problemów. Quote Link to post Share on other sites
zito6 Posted June 3, 2011 Author Report Share Posted June 3, 2011 Kupiłem, sprawdziłem, działają... Quote Link to post Share on other sites
gzelek19 Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ok. Dzięki. Właśnie takiego tematu szukałem. ;D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts