Amadem Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Ukazała się już w "Pre-Orderze" wersja A2. ~ Cena repliki $340, magazynka $42. Więcej fotek: http://www.wretch.cc/blog/shinpaimodel/32600712 Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Odkopię. Ma ktoś tę replikę? Krecą mnie mp5tki, i poszukuję repliki 1:1. Mało o niej w internetach, poza ochach i achach. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Temat na Arniesairsoft raczej mi nie wygląda jak ochy i achy ;). Quote Link to post Share on other sites
konradzywiol1 Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Odkopię. Ma ktoś tę replikę? Krecą mnie mp5tki, i poszukuję repliki 1:1. Mało o niej w internetach, poza ochach i achach. ja mam taka laleczke ale a3tlf piekna sprawa full realizm tylko troche drogie magi i czesci sa ciezko dostepne bo do niej tylko od ostrej rzeczy pasuja Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts