CerberBP Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) Szukam czegoś na temat owego sklepu i nie mogę znaleźć. Mam nadzieję, że nie jest ukryty pod inną nazwą. Tak więc standardowo, proszę o opinie i doświadczenia. Osobiście jestem w trakcie realizowania zamówienia do 30$ a wiem że i użytkownik karol_alasz chwalił szybkość wysyłki. Edited May 27, 2011 by CerberBP Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Tak więc przesyłka przyszła, zamówione 26.05, wysłane 29.05, w skrzynce 06.06. Wysłane jako "accessories" bez problemów, jestem w pełni zadowolony i jak na razie polecam sklep. Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Kilka razy robiłem zakupy w tym sklepie - moim zdaniem, najważniejsza cecha - niesamowicie szybka przesyłka. Towar dostarczają w czasie 1-1,5 tygodnia ("zwykłym" lotniczym). Poza tym, często dają bonusy w postaci 5% upustu na cenie zamówienia. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Równo tydzień od wysyłki z HK do odebrania przeze mnie paczki. Ogromny plus. Szkopuł jest taki, że opakowanie powinno być solidniejsze. Upustu nie stwierdziłem. :( Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Chłopaki, pytanie - jakie są po kolei statusy przesyłki na stronie? :D U mnie doszło do "Shipped" - czy to oznacza, że wysłali to już do mnie, czy dopiero "coś-tam, coś-tam"? :D Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Shipped i już idzie do Ciebie. Pewnie nawet odebrałeś. :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 No właśnie nie odebrałem, bo nie doszło :P W tym czasie doszła przesyłka z EBB (wysłana dwa dni potem - 04.02) :( Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted February 13, 2012 Author Report Share Posted February 13, 2012 masz numer przesyłki wpisz na "żółtej" poczcie a jak tam nie będzie to wykorzystaj stronę naszej polskiej poczty bo może oni tyle trzymają Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 No właśnie nie mam - gdybym miał numer, to wiedziałbym co robić. Hello, We sent out the item to the following address on 2 Feb xxx xxx xxx Poland shipment usually takes 7-14working days Sorry for no tracking number is provided since we send item with standard airmail in Hong Kong Post regards Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 No i doszły fanty do Ciebie? Ja na razie mam podobną sytuację na ebairsoft. :/ Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Tak, tego 13'stego :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts