Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Walther PPS cal.6 mm i broń do 150 zł

Recommended Posts

Siemka. Mam karabin cm.022 i to jest taki shit że wogóle tego nie da się opisać -.- Ten kto go nie miał nie zrozumie tego jakie to jest gówno. Więc postanowiłem poszukać sobie w necie czegoś innego.Przypadł mi do gustu sprężynowy Walther PPS.

Dane techniczne:

-energia początkowa 0,5 joula

-waga 310 g

-długość 160 mm

-zasięg skuteczny 15-25 m

-kaliber 6mm

W zestawie znajduje się:

-Walther PPS

-100 kulek

-narzędzie wielofunkcyjne multitool wraz z pokrowcem

Pooglądać film o nim można tutaj : http://kolter.tv/AIR_SOFT/Pistolety/50,53,184,0,Pistolet_AIR-SOFT_ASG_WALTHER_PPS_kal__6mm_BB.aspx

czy polecacie mi tą replikę ?

Jeśli nie to możecie podawać przykłady broni która waszym zdaniem jest lepsza.

Nie chodzi mi o jakieś super odlotowe mega hiper guny, tylko o pistolet który nie przekracza ceny 150 zł.

Nie piszcie mi że google nie gryzą, albo że są już takie tematy bo je widziałem i nic mnie nie zainteresowało.

Bardzo proszę o pomoc.

Minikruku BO forever <33

Mi chodzi o trwały,solidny PISTOLET a nie rozwalający się shotgun,mam złe doświadczenia...

:zastanawia: :bialaflaga: :hahaha:

Wiesz, że te szotguny wytrzymają dużo więcej niż ten pistolet?

Ostatnio koleś chcący zacząć zabawe w airsoft w mojej ekipie kupił używane to: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=76&products_id=1093

Replika jest ok, da się nią grać. Nawet później się przyda w razie awarii elektryka czy do gry na budynkach gdy moc drugiej repliki będzie większa.

Każdy tu rozumie czym jest cm.022, ten pistolet z twojego linku klasyfikuje się podobnie.

@minikruku Ja udzielam rad po 3 latach z replikami elektrycznymi i półtorej roku w airsofcie i "bym powiedział" :wink:

Edited by Damianosky

Ostatnio koleś chcący zacząć zabawe w airsoft w mojej ekipie kupił używane to: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=76&products_id=1093

Replika jest ok, da się nią grać. Nawet później się przyda w razie awarii elektryka czy do gry na budynkach gdy moc drugiej repliki będzie większa.

Każdy tu rozumie czym jest cm.022, ten pistolet z twojego linku klasyfikuje się podobnie.

@minikruku Ja udzielam rad po 3 latach z replikami elektrycznymi i półtorej roku w airsofcie i "bym powiedział" :wink:

Chyba przekonałeś mnie do tej broni... :) dzięki ci bardzo ! ">

Mi chodzi o trwały,solidny PISTOLET a nie rozwalający się shotgun,mam złe doświadczenia...

Bwahah, wygrałeś.

Nie powiedziałbym... często w moich shotgunach takich jak te lub nawet lepsze rozwalała mi się pompka...

Ten post powiedział nam już, że nie ma sensu dyskutować z takim autorytetem, jak Ty.

No to w takim razie jazda- dawać linki broni do 150 zł które według was są najlepsze. O tym shotgunie już wiem.

Dla Ciebie: link już z bagnetem.

No to w takim razie jazda- dawać linki broni do 150 zł które według was są najlepsze. O tym shotgunie już wiem.

No to w takim razie jazda kożystać z szukajki. Takich linków będzie sporo. Trzeba tylko wygnać lenia z tyłka

Wiadomość manualna: lenistwo to rzecz straszna. a wystarczyło użyć funkcji "szukaj"

Jeżeli nie zgadzasz się z zamknięciem tematu przysługuje ci prawo do zaraportowania. Załoga Forum przemyśli sprawę

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...