Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem tego :

http://www.specshop.pl/product_info.php?manufacturers_id=89&products_id=1704&name=VFC_-_Tlumik_PBS-4_do_AKS47

Lub to :

http://www.asg.com.pl/Tlumik_dzwieku_PBS-4_VFC,p,1426.php

I teraz proszę mi powiedzieć (ci co może maja) (Chciałem zamontować na CM.048 i 0.45) czy jest wart swojej ceny ? Czy posiada jakieś właściwości tłumiące ? I w końcu czy Vega wykonała dobrą robotę ? Bardzo proszę o odpowiedzi, i nie chciałbym żadnych innych propozycji tłumików.

Pozdrawiam.

Edited by Wujek Jar

Nie rozumiem pytania "czy się opłaca". To ma być lokata kapitału czy co. No fakt że jak kolega sprzeda tanio to można pchnąć dalej z zyskiem (jak oczywiście chętny się znajdzie) i już się będzie opłacało. Decyzja czy kupisz czy nie to też Twoja sprawa.

A jakbyś troszkę tylko poszukał wiedziałbyś że pbs4 (oryginalnie) jest dedykowany do AK74u i montowanie go na ak74 to nieporozumienie. Czyli tłumacząc i uprzedzając nasępne pytanie to na cm045 tak na cm048 nie.

Arend - wiem że jest dedykowany do Aku, więc gdybym miał tylko 048 to nie byłoby mowy. Ten cm.048 to tylko taka odskocznia. Major - Wow, napisałem że mam CM.045 więc w czym problem ?

Chce za niego 250 zł - 2 razy użyty - stan idealny - wiem bo 3 razy oglądałem, wszystko w środku także nienaruszone (wiem że to Vfc ).

Więc sądzę że jeżeli jesteś przekonany że twój kałasz będzie z nim wyglądał ciekawiej, nie widzę problemu. Szczególnie że cena uczciwa.

Jeżeli akurat do tego nie jesteś przekonany i nie zależy ci na tłumieniu (tylko jako osłona przedłużenie lufy wewnętrzbej ma służyć) popatrz na ofertę firmy Silesia Factory.