Slingy Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Cześć, poszukuję zestawu słuchawkowego używanego przez Marines ,lub ich jednostki specjalne. Nie chodzi tu o Bowmana. Wyglądało to mniej więcej tak : słuchawka wędruje do ucha , cały "cósiek" zaczepiony za ucho , od słuchawki wędruje przewód ,na końcu którego znajduje się mikrofon. Całość ogranicza się do jednego ucha. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Pokaż jakieś przykładowe foto. Quote Link to post Share on other sites
Slingy Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 Hehe,gdybym miał. Może być to jakikolwiek zestaw ,byle by był wygodny i mały. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Cześć, poszukuję zestawu słuchawkowego używanego przez Marines ,lub ich jednostki specjalne. Nie chodzi tu o Bowmana. Wyglądało to mniej więcej tak : słuchawka wędruje do ucha , cały "cósiek" zaczepiony za ucho , od słuchawki wędruje przewód ,na końcu którego znajduje się mikrofon. Całość ogranicza się do jednego ucha. Chodzi ci o coś takiego co miał Bruce Willis w Tears of the Sun? Jak tak to poszukaj, przewinęło już się to na forum. Quote Link to post Share on other sites
Slingy Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 Dokładnie o coś takiego. Forum przeszukiwałem przed założeniem tematu. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Tu masz co oni nosili: http://www.ukairsoftforum.proboards.com/index.cgi?board=loadoutguide&action=display&thread=149 Strona po angielsku :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Laryngofon? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 No jak to? Nie rozumiecie? No przecież wyraźnie napisał, że szuka takiego dynksa, z takim wihajstrem włożonym do ucha i z niego wystaje drucik! Nadal nie wiecie czego szuka? lol Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 http://www.navcomm.eu/product_info.php?cPath=27_44&products_id=136 Reszty se doszukaj na sklepie. Geezzz.... Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 No i Motka ma takie cóś do swoich UHF-ek (do GP-340 i GP-344 miałem nawet w rękach)-trochę takie star-trekowe ale o gustach chyba sie nie dyskutuje.... A T U T A J jest też w czym wybierać. Quote Link to post Share on other sites
Slingy Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Ooo, dziękować dobrzy ludzie! EDIT: Jeżeli ktoś jeszcze nie podłapał o co mi chodzi ;) http://www.navcomm.eu/product_info.php?cPath=31_53&products_id=95 Tylko ten sprzęcior do którego dałem linka jest jakiś taki nie zgrabny . Jak by to przy boonie wyglądało ... EDIT 2 : dobra ,mam .Zestaw nazywa się VOX MOTOROLA Edited June 13, 2011 by Slingy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts