Grochu777 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 http://www.military.pl/colt-m16-a4-ris-full-metal-karabin-aeg_7972t.html Możecie mi pomóc? bo takie coś mi się podoba...ale tu nie ma nic o producencie;/ Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Podejrzewam że to CG. Quote Link to post Share on other sites
$limak Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Prawdopodobnie CyberGun. Biorąc pod uwagę cenę producentem eMki może być A&K (wcześniej CG brandowało SPR-y A&K), choć na forum przewinęło się parę postów o tym, że dla CG eMki też robiła Cyma, ale IMHO to mało prawdopodobne. Quote Link to post Share on other sites
Grochu777 Posted June 12, 2011 Author Report Share Posted June 12, 2011 A polecalibyście? bo kurcze....mam 1000zł [ w tym na magazynki] czyli jakieś właśnie 900zł [koło] na giwerę. Może dacie w razie w jakieś inne propozycje? W sumie za bardzo ogarnięty nie jestem w tym wszystkim więc nie chciałbym kupić jakiegoś śmiecia. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 ja miałem jakąś emkę CG, był to boyi, jeśli dobrze pamiętam. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Za tą cenę możesz kupić coś z replik markowych, ale tylko używki. Nie patrz na ekonomiczne wersje markowych replik, ponieważ są felerne mam tu na myśli Sportline i inne. Na twoim miejscu kupiłbym cm003 lub cm048m do tego ładowarka mikroprocesorwa i jeszcze zostanie trochę kasy na szpej Edited June 12, 2011 by hokager Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Chcesz porządną emkę w tej cenie? Dołóż 80 zł na baterie LiPo i kup KWA. Jedne z lepszych emek. Możesz je bez problemu dostać w sklepach takich jak: specshop, taktyczny, militariałódź oraz zbrojownia. W dziale 1 klasa masz obszerny temat traktujący o tych emkach. Nie warto kupować chińskich emek dysponując tą kwotą. Zaoszczędzisz 1-2 stówy a stracisz wiele. Naprawdę weź coś z pierwszej klasy. Jak wolisz kałachy to cm 0.48 który kupisz u krakmanów (taiwangun). Swoją drogą co ten temat robi w "tanie repliki" Jak już to druga klasa ew pierwsza. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts