CQB-NSr6 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 CO sądzicie o mp5sd6? http://www.taiwangun.com/pistolety_maszynowe-aeg/cm_041_sd6-1477.html Czy tłumik nie bedzie przeszkadzał w CQB? Jest to dobra replika? jak uważacie :happy: Właśnie ją zamówiłem :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 jak mu wstawisz słabszą sprężynę to będzie dobry, bo prawie 400fps to za dużo. Proponuje sp80-100 guardera tam wstawić na dzień dobry Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Skoro zamówiłeś to po co pytasz? -.- A replika dobra,sam miałem i używałem w cqb. Mały rozmiar i rozkładana kolba to plus. A co do mocy to taiwan pisał 400 a jak przyszły papiery z chrono to było 360fps. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 U chińczyków to norma, że nie czasem się parametry nie zgadzają Quote Link to post Share on other sites
CQB-NSr6 Posted June 14, 2011 Author Report Share Posted June 14, 2011 Skoro zamówiłeś to po co pytasz? -.- A replika dobra,sam miałem i używałem w cqb. Mały rozmiar i rozkładana kolba to plus. A co do mocy to taiwan pisał 400 a jak przyszły papiery z chrono to było 360fps. Pytam sie bo jeszcze jej nie używałem do cqb. i nie wiem czy jest dobra do tego dobra. :blink: A i jeszcze; to że zakupiłem replike to nie znaczy że już do mnie doszła :biggrin: Po prostu prosze o rady bo jak coś bedzie nie tak to sie jej cos wymieni. I tak bym zamowil ta Mp5 bo je uwielbiam. :happy: Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Skoro napisałeś "I tak bym zamowil ta Mp5 bo je uwielbiam. " To tym bardziej po co pytasz? Skoro ci sie podoba to bierzesz. Wyobrażasz sobie jak ktoś by założył temat i pytał o jakiś samochód,po czym dostał by odpowiedzi że to grat,lecz i tak by napisał że go kupi bo mu się podoba. Quote Link to post Share on other sites
CQB-NSr6 Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 dla jaj.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts