Guest (ID:6452) Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Zakupiłem u nich wczoraj buty. Wcześniej dwukrotnie ich odwiedziłem wypytać, podowiadywać się. Obsługa fachowa i sympatyczna, towar sprowadzany dla mnie był już na trzeci dzień, dobry kontakt przez gg, na moją prośbę napisali mi smsa jak dotarła przesyłka. Na dzień dzisiejszy- polecam. Mam nadzieję, że nie będę musiał przekonywać się jaka jest postawa sklepu w sytuacji składania reklamacji :D ale liczę, że równie dobra. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Również brałem u nich kilka rzeczy (plecak, ładownice, etc). Miła i fachowa obsługa przez GG :d Jedyne co mi sie nie podoba, to brak internetowego sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Zamawiałem tam kamizelki, ładownice i inne rzeczy, sklep bardzo fachowo podchodzi do klienta, profesjonaliści w 100%. Jeden z najlepszych sklepów, z jakim się spotkałem. Jedynym minusem jest brak sklepu internetowego jak wspomniał kolega wyżej, mam nadzieję że wkrótce się to zmieni :happy: Quote Link to post Share on other sites
Bartess Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Plusy: -fachowa i szybka obsługa -bardzo dobry kontakt -spory asortyment (flyye) Minusy: -odrobinę wyższe ceny od konkurencji -brak sklepu internetowego (buduje się chyba z pół roku) -kurier 25zł, brak możliwości wybrania poczty polskiej mimo, że kiedyś taka możliwość była. Quote Link to post Share on other sites
JackN Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Również polecam ! Obsługa fachowa i konkretnie podchodzą do klienta. Teraz czekam na nowe zamówienie u nich z Hazardu 4. Quote Link to post Share on other sites
Avataar Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Niestety nie byłem w KHAKI SHOP osobiście ale mogę powiedzieć że kontakt mailowy i telefoniczny z obsługa stoi na bardzo wysokim poziomie. Fachowe podejście i doradztwo. Zamówiłem kamizelkę, panel i ładownice - wszystko to marki FLYYE. Jestem w szoku co do jakości wykonania zakupionego przeze mnie oporządzenia które znałem jedynie ze zdjęć z netu. Towar zamówiłem w poniedziałek, kurier pod moimi drzwiami zjawił się we wtorek. Polecam ten sklep i jak kilku moich przedmówców... czekam na wersję on-line! Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 Odstąpiliśmy dziś od umowy, dostałem zwrot pieniędzy, jestem stuprocentowo zadowolony. Wymagało to w prawdzie dwóch pism i odrobiny łażenia plus lektury różnych przepisów z mojej strony coby wiedzieć konkretnie jakie mam prawa ale sprawa zakończona. Jak będę czegoś z Ich asortymentu potrzebował a nie będzie to dostępne gdzieś indziej pod ręką- na pewno zawitam ponownie. Opinia pozostaje pozytywna! Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
tomtus Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Zakupiłem u nich dużo róznego sprzętu, obsługa na miejscu bardzo pomocna i rzeczowa. Polecam wszystkim Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Jeszcze dodać chciałem, juz po zakończeniu sprawy zapytałem mailowo jaki rozmiar miały te buty które kupiłem i panowie z Khaki udzielili mi tej informacji choć w sumie nie musieli. Plusik! Quote Link to post Share on other sites
Śliwa Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Dziś byłem na miejscu, obsługa bardzo kompetentna, a z kamizeleczki jestem baaardzo zadowolony :) Ceny też raczej dobre :D POLECAM. Quote Link to post Share on other sites
Levy Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Napiszę krótko - POLECAM w 100% Quote Link to post Share on other sites
JackN Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Kolejny zakup , tym razem butki dla żonki ! Jak zwykle pełen profesjonalizm ! Polecam ! Quote Link to post Share on other sites
Vilreen Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 U mnie też wszystko w porządku, towar przyszedł bardzo szybko, kontakt jak zwykle - najlepszy:) Oby tylko chłopakom udało się otworzyć sklep internetowy szybko. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
cNR Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Sklep bardzo dobry, polecam. Fachowa obsługa, konkretny towar i co najlepsze - sklep z wielkimi perspektywami i wieloma ciekawymi pomysłami. Właśnie im powierzyłem pomalowanie mojej M4 a efekty poniżej: Panowie malują krylonem, ceny malowania wahają się od 70 - 100 zł w zależności od ilości farb i skomplikowania wzoru. Powyższe malowanie miało pasować do multicama i jak widać prezentuje się bardzo dobrze. Bardzo serdecznie polecam, pozdrawiam sklep i życzę powodzenia ;) Quote Link to post Share on other sites
Avataar Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Kolejny, bezproblemowy zakup i szybka dostawa towaru. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts