Nath Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Wersja Alpha dostępna od 5 marca, ktoś już dorwał? Quote Link to post Share on other sites
mistrz25 Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Moskitgp kupił :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 (edited) Ja mam i gram. Dostępny edytor i kilka krótkich pokazowych misji oraz multi. Czuć, że to dopiero alpha, ale da się grać. Na razie praktycznie pojazdy nie mają fizyki, ale jest i tak lepiej niż w 2ce. No, i oczywiście masa bugów. Na razie dostępna jest tylko mniejsza wyspa, ma bodajże 20km^2. Na lato planowana jest wersja beta, która już ma być bardziej grywalna. ;) Edited March 7, 2013 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Wersja Alpha dostępna od 5 marca, ktoś już dorwał? Brat (a ja na jego kompie). Całkiem całkiem, ale to już nie ten symulator, bardziej FPS z bajerami. Misja, gdzie wypływasz na brzeg w kombinezonie, jesteś na skos od gościa, ale on Cię nie widzi (czarny kombinezon i piasek, tak, to się rzeczywiście łączy), zabijasz go strzałami na klatkę piersiową, podchodzisz, przebierasz się w kilka sekund w jego umundurowanie i ogółem reszta - ślady krwi? Ależ skąd... Może jednak ArmA III pokaże, że warto sobie ją zakupić kiedyś tam. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 przeciez to alpha, wiec nie spodziewaj sie zbyt wiele Quote Link to post Share on other sites
Punk4ass Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 (edited) Kupiłem wersję supporter, będę w napisach końcowych. Steam wypuścił już 2 aktualizacje, wkońcu naprawili kapelusze bez tekstur. Edit. @Wszystkozajęte Od razu widać że twoja przygoda z produktami bisu rozpoczęła się na etapie 3. Edited March 12, 2013 by Punk4ass Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Od razu widać że twoja przygoda z produktami bisu rozpoczęła się na etapie 3. Tia, prawda. Magia debilnego AI produkcji BISu i ich "niedociągnięcia" 4ever. :D Porównuję właśnie ze starym dobrym OFP. Łezka w oku ;) Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 (edited) No właśnie nie bardzo, bo poprzednie produkcje też miałem okazję pomęczyć i rozwalała mnie właśnie tylko sztuczna inteligencja :icon_biggrin: Ale w ArmA II to mnie niedawno powaliła na kolana: - Znajdźcie osłonę! *Wszyscy idą pod jedno drzewo* Edited March 12, 2013 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Punk4ass Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Te błędy z czasem idzie nawet pokochać ;D. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 - Znajdźcie osłonę! *Wszyscy idą pod jedno drzewo* Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 (edited) Kłamstwo! W CoD nigdy nie siedzi tyle osobników w jednym miejscu, każdy myśli o własnym tyłku i biega po całej mapie (ew. campi samotnie) :icon_biggrin: Edited March 20, 2013 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Wiadomo coś o głównej kampanii? Quote Link to post Share on other sites
Bratek193 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Wiadomo coś o głównej kampanii? Z tego co czytałem rozwiną pomysły z poprzedniej Army- świat najeżony pomniejszymi zadaniami, rozbudowany sandbox. Czyli po prostu dostaniemy więcej tego samego ;). Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Heh.Tęsknią mi się czasy zimnej wojny i konfliktów symetrycznych, lub klimatów z resistanca Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 W kampanii A3 mniej więcej: Iran atakuje Europę, Nato tłucze się z Iranem na wyspie. xD Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 (edited) A bo tam o jakąś tajną broń irańską chodzi. Specjalny oddział NATO zostaje wysłany na grecką wyspę w celu dowiedzenia się, co to za tajna broń i.... więcej dowiemy się po premierze :icon_biggrin: Co ciekawe w uniwersum ArmA III Polska ma być bardziej po stronie Rosji, niż NATO. Edited March 25, 2013 by proteziaksaspl Quote Link to post Share on other sites
Olo102 Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 http://www.armaholic.com/page.php?id=19618&highlight=POLISH%2BMODERN%2BARMY ;) Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Czyli nic z czasów flaspointa gdy po niewystarczającym szkoleniu jako BPP zostajemy wysłani w wir walki, bez ton nowoczesnej techniki. Quote Link to post Share on other sites
Bratek193 Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Heh.Tęsknią mi się czasy zimnej wojny i konfliktów symetrycznych, lub klimatów z resistanca Poczekaj aż społeczność Army zrobi konwersje kampanii z OFP i Resistance, bodajże był taki projekt w pierwszej Armie i działało (dokonanie konwersji to żaden problem- silniki praktycznie te same). Quote Link to post Share on other sites
Punk4ass Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Modele tych kwadracioków, na pełnowymiarowe jednostki... Pierdyliard lat roboty :) Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Alpha, jak każda inna, za wcześniej by ocenić grę. Zero contentu. Za to na betę czekam, bo jednak mimo ubogości alphy gra podziałała na wyobraźnię :) Quote Link to post Share on other sites
Endrill Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Alpha jak alpha... ale i tak gierka daje rade :D chic przyznam ze niektore efekty kuleja dosc mocno nawet na Max Grafice :\ Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Nie wiem, czy to moje subiektywne odczucie, ale zdaje mi się, że sterowanie jest dużo płynniejsze niż w poprzednich częściach. Wreszcie po ludzku da się poruszać wewnątrz budynków. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Przy AI jednostki takie jak SAS etc to banda dzieci , masakryczne boty :icon_biggrin: Poza tym jest git, narazie nie wracam do strzelanek typu arcade jak Kol of diuty :) Quote Link to post Share on other sites
ziggi56 Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Tak czy inaczej dużych różnic między 2 nie będzie, ale to i dobrze :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts