kaqmaq Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Witajcie. Uszkodzeniu ulegl moj zawor dolny. Przestal trzymac gaz i okazalo sie, iz pekl w srodku na gwincie. Jaka jest alternatywa dla takowego zaworu ? Jakie mam mozliwosci wymiany ? Tak to wyglada: Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale zdaje się, że serwis Krakmanów oferował nowy zawór za 25 złotych.. Ale w takiej sytuacji, to już bardziej opłaca się kupić nowy magazynek. Quote Link to post Share on other sites
kaqmaq Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 (edited) Nom, na to chyba wyglada. Zatem pozwol iz spytam skad mozna taki mag sciagnac ? Rozumiem. iz taki: http://www.taiwangun.com/magazynki_magazynki_gazowe/magazynek_do_repliki_m9_ze_stalym_zamkiem-52.html bedzie odpowiedni ? Edited June 18, 2011 by kaqmaq Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 W sklepach z wędlinami napewno będą. Ewentualnie na stacjach kontroli materacy dmuchanych. A pogooglać niełaska. Musi być podane na tacce. Quote Link to post Share on other sites
kaqmaq Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 (edited) W sklepach z wędlinami napewno będą. Ewentualnie na stacjach kontroli materacy dmuchanych. A pogooglać niełaska. Musi być podane na tacce. Nie musi. Zdazyles odpowiedziec zanim znalazlem ;p Edit: A na pewno nie ma jakiejs innej alternatywy dla samego zaworu ? W sumie konstrukcja takiego badziewia jest prosta jak konstrukcja cepa:P Edited June 18, 2011 by kaqmaq Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Na pewno już bardziej bd się opłacało kupić sam magazynek . Ale jak chcesz to poszukaj na specu , capri może tam coś takiego znajdziesz .. Quote Link to post Share on other sites
kaqmaq Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 No ok... Taki bedzie odpowiedni ? http://www.taiwangun.com/magazynki_magazynki_gazowe/magazynek_do_repliki_m9_ze_stalym_zamkiem-52.html Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Jeśli masz Berettę z Taiwangunu*, to tak, to jest taki magazynek. * - Taiwangun sprzedawał tylko Beretty, do których taki magazynek pasuje. Jeśli kupowałeś gdzie indziej, to przyjrzyj się, bo istnieją przynajmniej jeszcze dwa inne rodzaje takiej Beretty. Quote Link to post Share on other sites
kaqmaq Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 Prosto z taiwangunu:) No to czeka mnie kolejny wydatek. Dzieki wszystkim za opinie. Szkoda ze nie opracowano zastepczych metod zmierzenia sie z zaworami. Mam nadzieje ze w nowym magazynku zawor przezyje dluzej i generalnie bedzie lepiej. Dzieki wszystkim! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts