WstawNazwe Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Od jakiegoś tyg. mam części w domu ale za chiny nie mogę dostać się do GB mojej Emki. Mógłby ktoś opisać jak toz robić. Zrobiłem tak: wyciągnęłem piny, kable rozłączyłem i w ręku zostało mi body z GB i rurką od kolby. Bardzo proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 W prowadnicy kolby masz jeszcze śrubę oraz gb tez trzymają śruby w chwycie pistoletowym . Quote Link to post Share on other sites
WstawNazwe Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 Tak ale co to za śruba. Wygląda na jakiś nit a nie śrubę... Czym to mogę odkręcić ? W chwycie pistoletowym to wybiłem już ten pin Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Ja to odkrecałem małymi kombinerkami . Quote Link to post Share on other sites
WstawNazwe Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 Nie mam pojęcia jak ty włożyłeś kombinerki ale nie zmieści mi się cokolwiek tam. Najlepiej by było gdybyś mi podał jaka firma kombinerek, a jeszcze lepiej kiedy link czy zdjęcie. Quote Link to post Share on other sites
kubaex Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Od jakiegoś tyg. mam części w domu ale za chiny nie mogę dostać się do GB mojej Emki. Mógłby ktoś opisać jak toz robić. Zrobiłem tak: wyciągnęłem piny, kable rozłączyłem i w ręku zostało mi body z GB i rurką od kolby. Bardzo proszę o pomoc. W rurce od kolby musi być śruba , przyświeć sobie latarką i zobacz czego potrzebujesz do odkręcenia ww. Btw : Jeżeli od tygodnia męczysz się z wymontowaniem gearboxa z body , to może nie bierz się za rozbieranie go . Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Pamiętaj jeszcze, że musisz wykręcić śrubki spod silnika. Poza tym wystarczy poszukać naY T masz setki filmików jak rozebrać eMkę. Quote Link to post Share on other sites
WstawNazwe Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 Ok zrobię zdj. i będzie głupio bo nie mam pojęcia co tam jest to nie jest śruba a na filmikach zawsze mają śrubki... :zastanawia: http://tinypic.com/view.php?pic=2sac8ig&s=7 http://tinypic.com/view.php?pic=fbmhia&s=7 Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Toż to najzwyklejsza śruba imbusowa. Jaki problem!? Quote Link to post Share on other sites
_Iceman_ Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Może ty lepiej nie otwieraj gb. Quote Link to post Share on other sites
WstawNazwe Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 No dla mnie problem, jak nie otworzę to się nie nauczę. A na serio dacie link do śrubokrętu nie wiem imbusa który to otworzy ? Powiem wam jedno możescie się ze mnie śmiać, ale jak się nie zapytam to nie będę wiedizał tyle odemnie. I wielkie dzięki dla osób, które starają mi się pomóc. Quote Link to post Share on other sites
WstawNazwe Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 Pomocy ;p Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 (edited) Imbus - widziałeś kiedyś takie coś? Spytaj ojca/kota/paprotkę na oknie - napewno ma coś takiego. A jeśli nie ma - to idź do sklepu z narzędziami - kup taki zestawik z róźnymi rozmiarami kluczy imbusowych. Jak ty nie wiesz jak imbusa odkręcić, to zobaczysz jakie cuda ciebie zaskoczą w gearboxie ;p Edited June 19, 2011 by screw Quote Link to post Share on other sites
WstawNazwe Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 Ludzie byłem w sklepie i żaden nie pasował... I nabijaniem się pokazujesz tlyko swoją głupotę piszę na dziale dla zielonych a nie zapaleńców którzy siedzą już w tym pare lat. No ludzie ogar... Dobra dzięki :cool: Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Albo to jest zjechana śruba imbusowa, albo coś nie wiadomo co... Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 (edited) Napisz do krakmanów z pytaniem co tam siedzi w prowadnicy. Edited June 20, 2011 by screw Quote Link to post Share on other sites
orzeszek616 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 A może to śrubka "gwiazdka" też kiedyś też miałem problem z odkręceniem tego ja kupiłem ten śrubokręt w super markecie poszukaj a znajdziesz :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts