CIUPAK1 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 (edited) Witam zakupiłem MP40 SRC i akurat tak się złożyło że nie miałem żadnej sprawnej baterii w domu więc poszedłem do kolegi i pod pieliśmy do mojego cuda z blow-backiem baterię stick 9.6V bodajże FIREFOX,bo chciałem chociaż w końcu sprawdzić czy karabin działa,baterię ze względu że tam się nie mieści stick trzymałem w ręku :biggrin:.Wszystko ładnie pięknie chciałem puścić długa serię naciskam spust blow-back wszystko działa,puszczam spust a tu FAIL! karabin nadal strzela zanim odłączyłem baterię chwilę to trwało, aż trochę zaśmierdziało spalenizną.Potem sprawdzamy karabin strzela jak się odpowiednio poruszy wtyczką w karabinie(nie naciskając spustu).Co to może być ,i jaki może być przypuszczalny koszt naprawy znowu częścią bo wybieram się do Specshop `u w środę.Nie mam gwarancji karabin zakupiony w HK.Więc nie wiem ile sianą przyszykować. Edited June 20, 2011 by CIUPAK1 Quote Link to post Share on other sites
MarcinekNu2 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Jak na gwarancji to do sklepu a jak nie to trzeba zajrzeć do GB. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 W HK gwarancji jeszcze nikt nikomu nie dał :D Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 (edited) Zjarał się mosfet jeżeli jest lub zwarło styki na kostce . Edited June 22, 2011 by Snipernr1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts