grzechu Posted February 28, 2005 Author Report Share Posted February 28, 2005 A ja sobie zamówiłem dzisiaj tą smycz z allegro za 30 zeta i po prostu coś przy niej pokombinuję i podłączę do Glocka! Pozdro g. Quote Link to post Share on other sites
Khunag Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Na drugim planie ma zapobiegać odebraniu broni w walce Przepraszam za OT, ale bawicie sięw coś takiego w trakcie strzelanek? Wydaje mi się ciut ryzykowne. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Dlaczego, sądzę że Bronia musi czuć się bardzo podbudowana tym, iż tak o nią walczą. W każdym powinno to jej rekompensować fakt trzymania na smyczy :lol: . A poważnie, to sądzę, iż chodzi o ogólne przeznaczenie smyczy - niekoniecznie w ASG. Bądź co bądź nasze Bronie są dość delikatne :) . Pozdrawiam KZ Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 tam u góry jest taki emotek --> :wink: oczywiscie nie bawimy się tak, noglądałem się czarowników z IKMF i stiwerdziłem ze jak bede miał smycz to mi nic nie zrobią :lol: Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 taka smycz byla w camo. trzeba zadzwonic i spytac moze jeszcze maja. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts