minikruku Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Siema.Mam problem z moim shotgunem :( . Kupiłem go niedawno był tylko na jednej strzelance. Nie wiem czy to normalne ale bierze więcej niż jedną kulke z shellsa ale strzela tylko jedną a reszta wylatuje po wyjęciu magazynka. I gdy jest tylko jedna kulka w shellsie to nie strzeli -.- Pomóżcie !. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Ja tu nie widzę nic nienormalnego poza niepodawaniem ostatniej kulki. Moja trzykulkowa benelka też bierze więcej kulek, niż potrzeba na jeden strzał i jest dobrze. Edited June 25, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Tak jak Wiciok napisał, to nie jest nienormalnego. Sam w domu posiadam M47 DE i też mi zabiera kilka kulek, a strzela jedną. Tylko w moim dwie ostatnie kulki nie wylatują normalnie, tylko trzeba przechylić replikę do góry nogami. Quote Link to post Share on other sites
Vader139 Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Witam, odświeżam temat, ponieważ problem występuje u mnie wręcz nachalnie. Posiadam wersję Franchi SAS 12 strzelającą 3 kulkami i przy prawie każdym przeładowaniu pobiera za dużo kulek i nie da się strzelić. Najczęściej należy wtedy wyjąć magazynek lub kilka razy mocno przeładować ale z reguły kończy się to masą wysypanych kulek i pustym shelsem. Proszę o pomoc, ktoś wie czego to może być wina? Quote Link to post Share on other sites
majo777oi Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 (edited) Szanowni Forumowicze, zakupiem w piatek. Wczoraj pojechalem z synem postrzelac no i problem. Zaladowalem naboj w full kulek. potem do shotguna no i wlasnie, kilka razy strzelil i koniec. Na jakies 10 wlozonych kul moze 2 strzaly... Brak wystrzalu po kazdym zaladowaniu, a potem kompletnie nie strzelal :-( nie wiem gdzie te kulki, shit. Przeladowuje OK, strzal jest, ale nic z lufy nie wylatuje. w domu uzylem wyciora ktory jest w komplecie, no ale nie wiem, czy powinien przejsc na wylot? Mial ktos z Was podobne problemy? Na forum czytam,, ze to ogolnie git zabawka, wiec moze moj jest uszkodzony? Dajcie znac poprosze! aha zakupilem ASG Shotgun Franchi Tactical / militaria.pl Edited March 23, 2014 by majo777oi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts