filoz533 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Zgubiłem dzisiaj na strzelance ktoś wie gdzie można takie dostać? Link to post Share on other sites
Andzia Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Tematy zakładane ostatnio przez Zielonych mnie załamują. Czy tak trudno jest wpisać w google'a "zaślepka kolby cm.031"? Oczywiście że jest trudno, lepiej założyć temat na wmasg i czekać aż ktoś uprzejmy poda link na tacy. Ręce opadają. Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Wejdź na portalowy komis, gdzieś niedawno widziałem, że ktoś wystawił części od AK. Link to post Share on other sites
filoz533 Posted June 25, 2011 Author Report Share Posted June 25, 2011 Tematy zakładane ostatnio przez Zielonych mnie załamują. Czy tak trudno jest wpisać w google'a "zaślepka kolby cm.031"? Oczywiście że jest trudno, lepiej założyć temat na wmasg i czekać aż ktoś uprzejmy poda link na tacy. Ręce opadają. Najpierw przeszukałem 3 największe sklepy..... Acha i skoro jesteś taki bystry z tym Google to sobie wpisz i zobaczysz efekt-forum inne forum i jeszcze inne forum Link to post Share on other sites
arend Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Lenistwo autora Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts