Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Cześć, mam m4 p&j i na sprężynie m90 jak strzelam to z silnika tak jakby śmierdzi trochę jak przykładam nos, co sie dzieje?

Z silnika wypadła mi też ta zębatka co jest u gór to ją włożyłem. Dlaczego śmierdzi trochę jak strzelam ?

A po co? Otwieranie go niema sensu poniewaz za każdym razem szczotki się zdzieraja i powietzre sie jonizuje jest to tylko walka z wiatrakmi.

Proszę Cie, idź sobie z działów technicznych. Nie wiesz co piszesz, wprowadzasz dezinformację. Bardzo do tego mnie irytujesz swoimi głupio-mądrymi postami. Jeśli przy pracy AEG już czuć palące się szczotki wierz mi, że trzeba wyczyścić komulator.

Proszę Cie, idź sobie z działów technicznych. Nie wiesz co piszesz, wprowadzasz dezinformację. Bardzo do tego mnie irytujesz swoimi głupio-mądrymi postami. Jeśli przy pracy AEG już czuć palące się szczotki wierz mi, że trzeba wyczyścić komulator.

AnR nie chcę byś złośliwy ale zarzucasz koledze, że nie wie co pisze, a sam nie znasz podstawowej budowy silnika... chyba, że to literówka, otóż chodzi o "komulator"... Co to jest? Może chodziło o komutator. Ale mniejsza o to, jeśli zapach silnika pracującego w warunkach stałych się zmienił to wiedz, że coś się dzieje. Zrób to co koledzy radzą. Miałem to w swojej Cymie, po około 12 miesiącach zapaszek się zmienił - czyszczenie pomogło.