l_isek Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Witam Nadszedł czas ażeby dokonać małych przeróbek w mojej replice. Na chwilę obecną potrzebują zwiększyć moc, tylko nie wiem od czego zacząć. Silnik w tej replice jest wystarczająco mocny (i tak zamierzam podłączyć pod nią lifepo 13,2 V więc powinien wystarczyć) Gear box ponoć wzmacniany. Idąc tym tropem (może jest mylny): - Czy mogę wsadzić sprężynę 150 guardera - wymiana komory hop up na inna czy ta w stocku jest ok - tłok i cylinder w gearbox ie czy i na jakie lufa precka ale to raczej w przyszłości i czy coś jeszcze? Z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 hmm, klient przyniósł taka replikę z padnietym szkieletem na stockowej sprezynie. :) max co bym tam dał to m120, do cqb i tak za duzo. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 120 ma w stocku a więc wiecej raczej nie pójdzie a lepiej wzmacniać gearbox czy sobie na cnc spróbować wykroić? Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 replika ma iść do lasu a m4 jest dla mnie zbyt długa i niepręczna, więc próbuje stworzyć coś co może konkurowac z m4 po tuningu, i będzie mniejsze CM 041 w stocku i tak radzi sobie niewiele gorzej niż tuningowane M4 CA (zasięg mniejszy o ok 7-10 m) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts