Big Bopper Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Filmik fajny, ale w oczy rzuciła mi się jedna rzecz (obczaiłem ją w jakimś how-to, chyba u Freddiego Wonga): wokół ognia z lufy można dołożyć na warstwie niżej taki "blob" rozjaśniający okolicę. Przydaje się zwłaszcza w ciemniejszych scenach, jak np. ta w lesie. To prawda. jednak w kompie 2 giga ramu co oznacza ze każda dodatkowa warstwa go morduje. z czegoś musiałem zrezygnować zwłaszcza ze projekt był w HD. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Znam ten ból, mi 1 GB RAM zamordowało montowanie filmiku z trailerów do Deus Exa 3. Quote Link to post Share on other sites
ThePesH Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Dobra robota panowie ! [lubie to] Quote Link to post Share on other sites
Grey Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Świetne technicznie - trzaskajcie lepszy marketing, bo tutaj przypadkiem trafiłem. Słaby jest scenariusz, ale reszta nadrabia to ze swobodą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts