Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

pierwsza snajperka

Recommended Posts

Tematów o tym było full. Nie kupisz dobrej snajperki za 500 zł, ba , nawet za dwu krotność tej kwoty.

Pytanie: Zaczynasz się dopiero bawić w ASG? Jeśli tak to odradzam początek jako snajper...

Edit: Damianosky mnie uprzedził :icon_razz2:

Edited by Rogi

Tematów o tym było full. Nie kupisz dobrej snajperki za 500 zł, ba , nawet za dwu krotność tej kwoty.

Pytanie: Zaczynasz się dopiero bawić w ASG? Jeśli tak to odradzam początek jako snajper...

Edit: Damianosky mnie uprzedził :icon_razz2:

Zaczynam sie bawić w ASG ale mam juz G36C i chciałbym powiększyć swój "arsenał " lubie mieć alternatywe na każdą sytuacje :) , widząc dużo snajperek w sklepach myślałem że coś o mocy 500fps wystarczy do dobrej zabawy i zapewni odlegość celnego strzału w granicach 50m

Chłopie w większości AEGi mają zasięg 40-60m! Snajper musi mieć przewagę w zasięgu i jak można tu wyczytać kulka wystrzelona przez snajpera ma zasięg nawet 100m. Jak kupisz taką ``snajpę`` w kwocie 500zł , po pierwsze wywalisz pieniądze w błoto, po drugie: ``pińćset`` fps z jak sądzę małym doświadczenie może się równać niezłe kuku :dry:

Jak chcesz jakąś inna replikę , kup jakiegoś boczniaka czy jakiegokolwiek AEGa...

Jakbyś chciał mieć ``alternatywę na każdą sytuację`` to by Ci miejsca na repliki na ścianie zabrakło :biggrin:

Chłopie w większości AEGi mają zasięg 40-60m! Snajper musi mieć przewagę w zasięgu i jak można tu wyczytać kulka wystrzelona przez snajpera ma zasięg nawet 100m.

te 40-60 w stockach to najczęściej jest zabawa "na oko". A snajperki z zasięgiem SKUTECZNYM 100 metrów to nie widziałem. Moja ma dziewięćdziesiąt coś maksymalnego, i to bez wiatru, z idealnie skręconym hopkiem, dobranymi kulkami.

A chińska snajperka może bez problemu przewyższać aegi, tylko trzeba w nią trochę kasy i czasu wpakować. I czym ich w niej więcej, tym lepiej niesie. ;)

LEsio, bez wiatru i na straightach da się zrobić skutecznego. Kosztuje to rzecz jasna chorą kasę ale fakt jest faktem, że się da. Przeciętnie dobrze zrobiona snajperka ma te -m skutecznego na sortowanych MB 0,4g.

dać się da, ale jak czytam, że snajperka musi mieć stówkę skutecznego, to się trochę dziwię. Bo niewiele takich pewnie jest.

dać się da, ale jak czytam, że snajperka musi mieć stówkę skutecznego, to się trochę dziwię. Bo niewiele takich pewnie jest.

Nie padło żadne zdanie , że snajperka musi mieć 100m zasięgu. Może, nie musi...