KaziK Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 http://rangershop.pl/product-pol-1152653763-Kabura-regulowana-coyote.html Podejdzie pod SOCOM'a? Pisałem do sklepu: "Do SOCOMa są przeznaczone specjalne kabury, których niestety nie mamy. Wszystkie pozostałe po prostu trzeba by było przymierzyć. Z tych dwóch, o które Pan pytał prędzej może pasować "Kabura regulowana, coyote" 135001, jednak nie zagwarantujemy tego. Jeżeli jednak zdecyduje się Pan na zakup i kabura nie będzie Panu odpowiadała to oczywiście może Pan zwrócić" Niewiele mi to daje :) Liczę na rychłą odpowiedz, zamawiam szpej z 3 kolegami i dzisiaj chce wysłać zamówienie! Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Zamów, sprawdź, jak nie będzie pasować to oddaj dosklepu nieużywaną - wg prawa masz na to 10 dni. Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 No tak, ale wtedy zapłacę jeszcze raz za przesyłkę:) Chyba nie mam jednak wyjścia. Dzięki za odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
lisudml1991 Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_kabury_torby/uniwersalna_kabura_taktyczna_olive_a_c_m-1099.html Mam i używam - pasuje Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Bedzie pasowac. Mialem i uzywalem taka co pokazal lisudml1991 ale i tak moim zdaniem safariland jest o niebo lepszy :) chyba ze chcesz tego mk23 trzymac razem z modulem lam np od TM to moze byc problem bo ja jak mialem taka kabure i mialem podlaczony modul lam pod mk23 to musialem ja troche przerabiac. Ale sama replika wejdzie spokojnie. Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Nie, replika jest i będzie bez modułu. "Bedzie pasowac.[...]" to się tyczy mojej czy tej od lisudml1991 ? Czy te kabury to nie jest to samo? :P Edited July 8, 2011 by KaziK Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 To jest to samo. Kabura jest regulowana za pomoca rzepow zarowno sama kieszen jak i zapiecie zabezpieczajace replike Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted July 9, 2011 Author Report Share Posted July 9, 2011 Dobra, dziękuję! Temat można chyba uznać za wyczerpany ;) Quote Link to post Share on other sites
kapro Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Poszukuję jakiegoś systemu do przenoszenia Socoma z zamontowanym modułem LAM. Jedyne co udało mnie się na tę chwilę znaleźć (może za słabo/źle szukałem), to kabura Blackhawka. Spotkałem się z opiniami, że Maruiowski Socom z puchą jest jednak za duży. Moglibyście coś doradzić, polecić? Na chwilę obecną mam tylko pokrowiec na saperkę BW, który się nawet sprawdza w roli kabury, no ale... Quote Link to post Share on other sites
lisudml1991 Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 W tą moją powinien wejść, jeżeli moduł nie wystaje poniżej dolnej krawędzi kabłąka spustowego. Kabura jest tak skonstruowana, że nie posiada zwężenia w dolnej części, a pistolet, żeby nie wpadł za głęboko trzyma się na chwycie. Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Nie wejdzie do tej kabury mk 23 z modulem lam :) trzeba troche ja przerobic pod wymiar repliki z lamem. Jak przerabialem swoja kiedys to polaczylem kawalek starej kabury i ten w linku w dodatku zamontowalem na malym panelu z miwo przez co o wiele lepiej sie na nodze kabura trzymala. :) musisz generalnie kombinowac. Ewentaulnie modul lam trzymac w jakiejs kieszeni i poprostu go montowac jak wyjmiesz replike :) Quote Link to post Share on other sites
kapro Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Chyba się jednak uda. Znalazłem w redwolfie kaburę, która wg. opisu mieści Socoma z LAMem, i do tego ma dwie ładownice na magazynki i tłumik! http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Combat_Gear_Holsters_Milspex_MK23_Thigh_Mount_Pistol_Holster.htm Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Do CQB moze jeszcze ale poza to męczarnia tyle kilo na udzie. :) Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Lam TM wcale nie jest ciezki :) wiec z ta meczarnia bym nie przesadzal ;p Co do kabury juz mialem pare parcianych kabur do mk23 i one zwyczajnie sie nie sparwdzaja i nie sa wygodne. Strasznie to lata na udzie. Jesli chcesz porzadna i wygodna kabure to zainwestuj w safarilanda. Jedyny minus to taki ze nie maja kabur pod modul lam :) Quote Link to post Share on other sites
kapro Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 No właśnie moja kabura musi mieć musowo możliwość wsadzenia pistoletu z LAMem. Jak do mnie trafi, to ją zrecenzuję. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Trochę odgrzeję temat, znacie Panowie jakieś miejsce, gdzie dorwę kaburę montowaną do kamizelki, w której Socom Mk23 by nie grzązł ani nie tonął? Póki co używam kieszeni na radio TMC, ale osłona spustu ciężko wchodzi i płynne wyjęcie graniczy z cudem. Nie powiem żebym nawet nie był w stanie zapłacić jakiemuś magikowi za zrobienie customowej kydexowej, ale niechętnie wysyłam swoje rzeczy na przymiarki :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts